Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
АФК Спортинг Бургас
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
bAcaRd!
чт юни 21 2007, 00:26
Гост
Klirik написа ...

bAcaRd! написа ...

Утре сме ангажирани.На лагер в Тетевен сме с Литекс.А събота ще играем с Dream Team.

На лагер?Имате ма си Литекс ли?Успех тогава....

Неразбрахте моята лека шега.
Най-отгоре
Green_fen
чт юни 21 2007, 00:28
Гост
хах чатнахме я.......Гриша Ганчев да не ви е спонсор....само не знам как ще се играят вашина мачове на Любчо щото постоянно има хора там......
Най-отгоре
stambetooo
чт юни 21 2007, 01:28
Гост
axaxax samo lica v toq otbor!
Ei bacardi, zamislete se za drugiq sezon, za nqkoi po-seriozen transfer ot 4ujbina, da vdigne malko klasata na otbora! :P
Най-отгоре
bAcaRd!
чт юни 21 2007, 14:07
Гост
stambetooo написа ...

Ei bacardi, zamislete se za drugiq sezon, za nqkoi po-seriozen transfer ot 4ujbina, da vdigne malko klasata na otbora! :P

Откъде знаеш че сме лица???Може да сме пълни кретени !amazed Иначе за класата на отбора , че закъде повече да я дигам !lol Само че сега искат да ми махнат един от титулярите.
Търсиме момче да играе за нашия отбор и да е съгласен да е със статут на резерва.Ако има желащи нека да ми пратят Л.С. или да пишат тук.

[ Редактирано чт юни 21 2007, 15:11 ]
Най-отгоре
bAcaRd!
пт юни 22 2007, 00:31
Гост
Банка за идеи Гласувайте за да може да премахнем проблема с игрищата !amazed

[ Редактирано пт юни 22 2007, 00:55 ]
Най-отгоре
bAcaRd!
пт юни 22 2007, 00:42
Гост
stambetooo написа ...

Ако имаш вариант давай го.Ти от Лазур ли си.Май те знам.Е няма ли желаещи да подкрепят отбора???1 човек ми трябва.
Най-отгоре
stambetooo
пт юни 22 2007, 07:37
Гост
bAcaRd! написа ...

stambetooo написа ...

Ако имаш вариант давай го.Ти от Лазур ли си.Май те знам.Е няма ли желаещи да подкрепят отбора???1 човек ми трябва.

axaxxaxa ave ei valio palqk, q pak vij mestojiveeneto mi i sa seti kolko takiva poznava6 !lol ..... za kuv ina4e transfer ot 4ujbina 6ti govorq e zle :)

[ Редактирано пт юни 22 2007, 07:39 ]
Най-отгоре
bAcaRd!
пт юни 22 2007, 12:47
Гост
Знам само Dirk Nowitzski ама с него сме скарани , защото неискаше да премине във Лукоил Академик.Паляшка му работа.Иначе има и един незаконно пребиваващ в страната мой познат с иницияли С.К. за когото няма да изпадам в подробности. !lol Пратих го като скаут да ми намери добри нови попълнения за новия сезон , както и някоя кака.Казах му че ако ми дойде без 2-рото направо да не се връща !amazed
Най-отгоре
Green_fen
пт юни 22 2007, 19:04
Гост
Как сте Спортинг :p Готови ли сте за мега дербито утре......Имайте предвид че може мача да започне към но 17:30 а не както първоначално обявихме в 17:00 защото някои от отбора са на работа и може малко да закъснеят....Дано стане як мач |||
Най-отгоре
bAcaRd!
пт юни 22 2007, 20:21
Гост
Естествено , но излизаме без 1 от титулярите.Пак !mistrust Нядявам се да не се ръгате много щото знам че ва е страх.Иначе смятам че минимума от този мач е Х , който можем да постигнем.Добрата новина е , че вчера проведохме контрола и нападателя ни е в добра форма.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF