Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Контролни срещи
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
hlapeto
чт авг 30 2007, 13:30
Гост
ахахахах мн ясно 4е 6те кайете 4е сте играли с резервите :Д,нии кат играхме без вратар да се жалвам ли тука :)
Най-отгоре
hlapeto
чт авг 30 2007, 14:17
Гост
котараци :D
Най-отгоре
Chandlar
чт авг 30 2007, 15:19
Гост
мисля специално да се върна от София за мача в последния кръг срещу вас въпреки че всичко ще е решено да видим ко ше смачкате ако си играем с титулярния отбор...а ти на това ако му викаш мачкане вчера значи явно не си в час с футбола...като поведохме с 2-0 две индивидуални грешки ви позволиха да изравните...пропуснахме много и можеше резултата да е обратен...но радвай се като мишок на победите в контролите щото турнира се подновява тази неделя и ше е хубаво да ви видим малко по близко от 8 точки след нас...
Най-отгоре
hlapeto
чт авг 30 2007, 16:26
Гост
ае гледаи реално е лек...имахте 3 удара нии 103...и да ми6ок съм затва неможехте да ми видите топката..от опа6ката ми явно :)
Най-отгоре
bAcaRd!
чт авг 30 2007, 16:36
Гост
hlapeto написа ...

ае гледаи реално е лек...имахте 3 удара нии 103...и да ми6ок съм затва неможехте да ми видите топката..от опа6ката ми явно :)

Ехехехех аве я се успокой ве звезда , спамаджия.Ако бях админ досега половината мнения да са ти изтрити.
Най-отгоре
Chandlar
чт авг 30 2007, 17:18
Гост
hlapeto написа ...

ЧЧШШШШШ ей голяма звезда стана май,а?
Най-отгоре
hlapeto
чт авг 30 2007, 22:32
Гост
хмм валио ти каде се меси6 :)....ем лошо няма
Най-отгоре
hlapeto
чт авг 30 2007, 22:50
Гост
няма смисал да спорим за глупости,не мислите ли :)
Най-отгоре
Green
чт авг 30 2007, 22:56
Гост
Точно така мислим.. er:)
Най-отгоре
Chandlar
пт авг 31 2007, 00:29
Гост
hlapeto написа ...

Не игра за Ливърпул срещу Тулуза щото играеше контролка с нас ли...хахаха...кат си толкова добър ко праиш в Зелената лига...
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF