Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Контролни срещи |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
mavricioz |
| ||
Гост | Понеже доста дълго време ме нямаше в бургас , и съм изпуснал вълната на Зелената лига ( за голямо мое съжаление) , но виждам че все още се събирате да цъкате - има ли някъде възможност да се включа да играя ,че тука познатите ми нещо не спортуват много много. Иначе съм навит по всяко време да играя където и да е . | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | Абе събират се те ... само си пишат теми ... иначе ти си наш ... не те даваме на никой! Държим ти трансферните права да знаеш ... Ааааа! :) | ||
Най-отгоре | | ||
mavricioz |
| ||
Гост | бе то хубаво трансферните права ама на мене ми се играе много а не съм чул оферта досега от вас да играем. ПОМОЩ хора наистина много ми се играе където и когато и да е :) | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | mavricioz написа ... бе то хубаво трансферните права ама на мене ми се играе много а не съм чул оферта досега от вас да играем. ПОМОЩ хора наистина много ми се играе където и когато и да е :) Едно време, си играехме на криеница пред блока........ | ||
Най-отгоре | | ||
mavricioz |
| ||
Гост | Едно време, си играехме на криеница пред блока........ И ние така ама повече на стражари и апаши :) Та за футбол ставаше въпрос мисля :) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|