Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Волейбол |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Toyourass |
| ||
Гост | И аз съм голям фен на отбора ни по волейбол и мисля , че трябва да има по голяма еуфория покрай тях , това е едно златно поколение и те първа ще ни радват ако бием поляците които се спрягат за най-куравия отбор понеже от началото на първенството нямат загубен гейм , та ако ги бием смятайте че сме световни шампиони понеже и Сърби и Бразилци не сме искали не сме ги смачкали правилно прави трениорът като дава почивка на ключовите играчи тоест имат големи амбиции все си мисля че ще успеем да ги бием и ще станем световни шампиони , но тогава се сещам за този нашия българския манталитет когато се стигне до подобно ниво и нещо ме кара да гледам писимистично. Както и да е дано всичките ми съмнения са били напразни и да зарадват мен всички вас и цяла България , като натрият носовете на всички в страната на изгряващото слънце.Ако това стане лично ще си взема влака и знамето и ще отида в София да ги чакам на Айрогарата.Най- оптимистичното е че като цяло отбора ни е сравнително млад средната възраст е около 24-25 години като изключим от догодина Пламен Константинов отбора те първа има какво да покаже , така че и да не успеем да бием поляците трябва да се гордеем с нашите момчета ! Българи юнаци ! И стискайте палци на раце и крака , пък каквото сабя покаже :] | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | ЛукОйл-Нефтохимик нанесе първа загуба на Марек в НВЛ Вицешампионите от ЛукОйл-Нефтохимик (Бс) нанесоха първа загуба на лидера в Националната волейболна лига за мъже Марек Юнион Ивкони, след като го победи като гост в Спортната зала в Дупница с 3:1 (21:25, 25:10, 25:22, 28:26) в мач от 4-ия кръг. Срещата започна много добре за домакините, които поведоха в резултата и без много притеснения затвориха първия гейм с 25:21. Вторият гейм, обаче гостите поведоха с 11:5 и без проблеми затвориха частта с категоричното 25:10. Третия гейм отново бе за гостите, които макар и малко трудно стигнаха до успеха с 25:22 и поведоха с 2:1 гейма. Решителния четвърти гейм бе равностоен до 14:15 когато токов удар спря осветлението на Спортната зала в Дупница за около 5/6 минути. След подновяването на играта момчетата на Северин Димитров поведоха с 4 точки 20:16. Воденият от Виктор Карагьозов тим изравни при 21:21 и дори поведе с 22:21. Гостите изравниха при 22:22 след блокада срещу атака на Минчо Минчев. Марек отново поведе с 23:22 след мощна атака по дългия диагонал на Минчев. Гостите обаче изравниха и дори стигнаха до мач-бол при 24:23. Домакините спасиха 3 мач-бола, но при 4-ата възможност се предадоха 26:28. Така ЛукОйл-Нефтохимик постигна втора победа в НВЛ и се изкачи на 5-то място в класирането. Марек, пък остана на върха, въпреки поражението. МАРЕК ЮНИОН ИВКОНИ – ЛУКОЙЛ-НЕФТОХИМИК 1:3 (25:21, 10:25, 22:25, 26:28) МАРЕК ЮНИОН ИВКОНИ: Стефан Стоянов, Цветан Соколов, Иво Кендеров, Минчо Минчев, Людмил Найденов, Иван Власев - Владимир Георгиев-либеро (Бранимир Баев, Антон Костадинов) Старши-треньор: Виктор Карагьозов ЛУКОЙЛ-НЕФТОХИМИК: Иван Станев, Стоян Самунев, Николай Николов, Андрей Николов, Цанко Цанков, Васил Стоянов – Калин Василев-либеро (Добромир Иванов) Старши-треньор: Северин Димитров. | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | Ми наште са винаги с добра селекция, но все нещо куца накрая! | ||
Най-отгоре | | ||
Faith |
| ||
Гост | В петък, в двубоя срещу Арда ще се раздават календари на отбора за 2007 година. Нека да подкрепим нашите любимци и да ги окичим на стените у дома !lol . | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | abe toq Цанко Цанков ne e li onq canko ot slavia ... nashqi liubimec :) ai nazdraveeee saamoo nafta ale ale aleeeee | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | Sa6tiq e! toi treniora Seferinov e ot Slavia i vze nqkolko igra4a... | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | Bobi написа ... Sa6tiq e! toi treniora Seferinov e ot Slavia i vze nqkolko igra4a... Сегашния треньор е Северин Димитров!Сеферинов беше преди около 2 години.А сегашния треньор на Славия е братът на Северин-Иван.Иначе Северин Димитров беше минала година в Славия и докара няколко играча от там. :) | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | xaxaxax obarkah s e ve!!! iskah da kaja Seferin. Ba6ta mi e 6ev na 6kolata v Lukoil i az treniram tam, plakatite ve4e gi razdadohme! koito vzel,vzel ve4e e kasno :) sega v petak 6te igraem s Pirin ot 6:00 4asa v zala Mladost........6to ne se saberete nqkolko 4oveka,malko agitka,4e v zalata sa samo pensioneri | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | ЛукОйл Нефтохимик постигна четвъртата си победа за първенството, след като надделя над костеливия Пирин Разлог с 3:1 (25:21, 28:26, 30:32, 25:22) в пети кръг от националната волейболна лига. Този успех показа, че с всеки изминал мач, бургаските волейболисти заиграват все по-усърдно, след като започнаха отчайващо сезона - със загуба при домакинството на Черно море Баск. | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | az sum edno ot momchetata koito vrushtaha topkite sreshtu Razlog i se zaqdah s toq rusnaka ot pirin i toq shteshe da ma bie :) . ai suberete se malko agitka i elate da vikate pone 10 choveka | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|