Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения

<< Предишна тема | Следваща тема >>
нов раздел на сайта за Зелената лига
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
skrewdriver
чт мар 27 2008, 10:11
Гост
Сигурен съм, че Драго ходи на мачове на нафтата преди 99% от този сайт да са разбрали за нафтата, така че моля ви не се заяждайте с него...
Най-отгоре
summerborn
чт мар 27 2008, 11:21
Гост
Стига и той да не се заяжда и да не влиза във филми
Най-отгоре
alquimista
чт мар 27 2008, 11:37
Гост
skrewdriver написа ...

Сигурен съм, че Драго ходи на мачове на нафтата преди 99% от този сайт да са разбрали за нафтата,

за това не споря и смея да се съглася, че е така...
Но ако наистина Драго и неговият отбор искат да играят в лигата за удоволствие и да им е хубаво в лигата... не би трябвало да им пука чак толкова за точките, тъй като , ако продължават така да не ходят на мачове рискуват участието си в турнира, което ще е жалко...Нашият отбор смея да кажа нямаме много момчета,които да се интересуват от нафтата(даже ми е гадно,че такава е истината)
И аз лично предпочитам хиляди пъти да ни се отнемат точки и дори и да сме с -50т
да сме в тази лига, защото ни доставя неизмеримо удоволствие...
За това дайте да се поуспокоим и да се радваме не това, което имаме

П.П.
1.14 Зелената лига е лигата на НАФТА феновете. Всеки отбор участник в първенствата на Зелената лига трябва да осигури своята подкрепа в мачовете на нашия любим отбор. УС на лигата има право да проверява отборите за тяхната съпричастност към съдбата на НАФТАТА. Ако проверка на даден отбор установи, че на домакински мач на НАФТАТА са присъствали по-малко от 4 човека от този отбор, УС на лигата ще налага наказания на тимовете. Повторни провинения на един и същ отбор могат да бъдат наказани с отстраняване на отбора от Зелената лига.
Най-отгоре
plamenski
чт мар 27 2008, 12:21
Гост
alquimista написа ...

skrewdriver написа ...

Сигурен съм, че Драго ходи на мачове на нафтата преди 99% от този сайт да са разбрали за нафтата,

за това не споря и смея да се съглася, че е така...
Но ако наистина Драго и неговият отбор искат да играят в лигата за удоволствие и да им е хубаво в лигата... не би трябвало да им пука чак толкова за точките, тъй като , ако продължават така да не ходят на мачове рискуват участието си в турнира, което ще е жалко...Нашият отбор смея да кажа нямаме много момчета,които да се интересуват от нафтата(даже ми е гадно,че такава е истината)
И аз лично предпочитам хиляди пъти да ни се отнемат точки и дори и да сме с -50т
да сме в тази лига, защото ни доставя неизмеримо удоволствие...
За това дайте да се поуспокоим и да се радваме не това, което имаме

П.П.
1.14 Зелената лига е лигата на НАФТА феновете. Всеки отбор участник в първенствата на Зелената лига трябва да осигури своята подкрепа в мачовете на нашия любим отбор. УС на лигата има право да проверява отборите за тяхната съпричастност към съдбата на НАФТАТА. Ако проверка на даден отбор установи, че на домакински мач на НАФТАТА са присъствали по-малко от 4 човека от този отбор, УС на лигата ще налага наказания на тимовете. Повторни провинения на един и същ отбор могат да бъдат наказани с отстраняване на отбора от Зелената лига.

Ми той Вашият отбор е за изхвърляне тогава...... 34r:)
Най-отгоре
alquimista
чт мар 27 2008, 12:46
Гост
plamenski написа ...

Ми той Вашият отбор е за изхвърляне тогава...... 34r:)

j7jk:) j7jk:)
Най-отгоре
baha_again
пт мар 28 2008, 13:06
Гост
Това с присъствието на даде брой състезатели от отбор не винаги може да стане.Някой работят,други имат др ангажименти.Дано турнира проти4а спортменски с по малко скандали и хубави и зрелищни ма4ове.
Най-отгоре
dragomir
пн мар 31 2008, 21:06
Гост
искам да кайа на пламенски 4е сам фен на нафтат и ьодя да ги гледам о6те като бяьа вав в група.и ьодя да гледам и нафтата и 4ерноморец.на у4или6те не сам ьодил толкова за6тото по цял ден сам ритал топка.така 4е за футбол не ми говори.
Най-отгоре
ji
пн мар 31 2008, 21:17

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
||| ||| |||
велик

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
WarKiller
пн мар 31 2008, 21:18
Гост
et4:) j7jk:)
Най-отгоре
SHEIKH`
пн мар 31 2008, 21:20
Гост
И такива ли хора играят във ващата лига fbhd:)

Не знам колко годишен е, но... er:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF