Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори:
Автор Отговор
Green_fen
вт юли 03 2007, 19:07
Гост
Предлагам да спретнем едно протесче преди началото на сезоня за да видят и разберат всички че все още има фенове на Нефтохимик и си искаме отбора обратно както и да спре тази гавра с нас.......
Ще ми трябва някой който може да се заеме с направата на плакати и знамена както и финансист който да събира парите за протеста и някой юрист тъъ като не трябва ли преди това да попадем няква декларация в общината ???

[ Редактирано вт юли 03 2007, 19:08 ]
Най-отгоре
WoW
вт юли 03 2007, 19:11
Гост
Green_fen написа ...

Предлагам да спретнем едно протесче преди началото на сезоня

За да си направим купоня !alien
Най-отгоре
WarKiller
вт юли 03 2007, 19:12
Гост
Хммм ... финансист, юрист, организатор ... Много станаха.
До скоро исканията ти бяха далеч по-скромни ... !amazed

ВРАТАРЯ НА ОТБОРА ОБЯВЯВА КАСТИНГ ЗА GIRLFRIEND ИЛИ ЛЮБОВНИЦА НА ВЪЗРАСТ ОТ 14-25 ГОДИНИ,ЗАЩОТО Е FREE AGENT В МОМЕНТА,С ПРИЯТНА ВЪНШНОСТ И ИНТЕЛЕКТ .НЯМА КРАЕН СРОК ЗА КАСТИНГА.ОФЕРТИТЕ СИ ИЗПРАЩАЙТЕ НА E-MAIL -имейл-
Най-отгоре
nafta_fan
вт юли 03 2007, 19:49
Гост
Хмм август месец съм в Бургас.Ако се осъществи протеста,ще направя всичко възможно да дойда.
Най-отгоре
Green_fen
вт юли 03 2007, 20:03
Гост
Ще помоля постовоте ви да бъдат сериозни защото и темата е такава!!!!Който може да помогне нека пише....
Най-отгоре
Bomberman
вт юли 03 2007, 20:46
Гост
Аз мога да помогна само с присъствие на протеста.

[ Редактирано вт юли 03 2007, 21:04 ]
Най-отгоре
DENIS
вт юли 03 2007, 21:39
Гост
ХМ, ИМАМ СКЛАД ЗА КАНЦЕЛАРСКИ М-ЛИ, ОТ МЕН ИМАШ ФЛУМАСТЕРИ ДА СИ НАРИСУВАШ ПЛАКАТИ. АКО ПРЕЦЕНЯ, ЧЕ ИМАШ ТАЛАНТ ПОЛУЧАВАШ И ВОДНИ БОИЧКИ.
Най-отгоре
funktool
ср юли 04 2007, 00:48
Гост
Green_fen написа ...

Предлагам да спретнем едно протесче преди началото на сезоня за да видят и разберат всички че все още има фенове на Нефтохимик и си искаме отбора обратно както и да спре тази гавра с нас.......
Ще ми трябва някой който може да се заеме с направата на плакати и знамена както и финансист който да събира парите за протеста и някой юрист тъъ като не трябва ли преди това да попадем няква декларация в общината ???

лек ли си? първо помисли колко ще присъстват, пък после прави знамена и плакати.. те не са толкова важни. важно е да има присъстващи...
Най-отгоре
n0n4ev
ср юли 04 2007, 10:07
Гост
А за да има присъстващи...трябва и реклама...могат да бъдат разлепени малки рекламки. Аз мога да се заема с това, стига да е ясна датата и часа...мястото, предполагам е пред общината. А и този 7 август е сряда (делничен ден) за това часът трябва да е по-късен, мисля.
Най-отгоре
Green_fen
ср юли 04 2007, 10:11
Гост
7 се пада Вторник но ако е проблем ще го направим на 5.....а за рекламките да може но първо трябва да съберем пари и да видим къде ще ги направим.........
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF