Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ПРОТЕСТ НА 7 АВГУСТ 2007 |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Green_fen |
| ||
Гост | Предлагам да спретнем едно протесче преди началото на сезоня за да видят и разберат всички че все още има фенове на Нефтохимик и си искаме отбора обратно както и да спре тази гавра с нас....... Ще ми трябва някой който може да се заеме с направата на плакати и знамена както и финансист който да събира парите за протеста и някой юрист тъъ като не трябва ли преди това да попадем няква декларация в общината ??? [ Редактирано вт юли 03 2007, 19:08 ] | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Green_fen написа ... Предлагам да спретнем едно протесче преди началото на сезоня За да си направим купоня !alien | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Хммм ... финансист, юрист, организатор ... Много станаха. До скоро исканията ти бяха далеч по-скромни ... !amazed ВРАТАРЯ НА ОТБОРА ОБЯВЯВА КАСТИНГ ЗА GIRLFRIEND ИЛИ ЛЮБОВНИЦА НА ВЪЗРАСТ ОТ 14-25 ГОДИНИ,ЗАЩОТО Е FREE AGENT В МОМЕНТА,С ПРИЯТНА ВЪНШНОСТ И ИНТЕЛЕКТ .НЯМА КРАЕН СРОК ЗА КАСТИНГА.ОФЕРТИТЕ СИ ИЗПРАЩАЙТЕ НА E-MAIL -имейл- | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Хмм август месец съм в Бургас.Ако се осъществи протеста,ще направя всичко възможно да дойда. | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | Ще помоля постовоте ви да бъдат сериозни защото и темата е такава!!!!Който може да помогне нека пише.... | ||
Най-отгоре | | ||
Bomberman |
| ||
Гост | Аз мога да помогна само с присъствие на протеста. [ Редактирано вт юли 03 2007, 21:04 ] | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | ХМ, ИМАМ СКЛАД ЗА КАНЦЕЛАРСКИ М-ЛИ, ОТ МЕН ИМАШ ФЛУМАСТЕРИ ДА СИ НАРИСУВАШ ПЛАКАТИ. АКО ПРЕЦЕНЯ, ЧЕ ИМАШ ТАЛАНТ ПОЛУЧАВАШ И ВОДНИ БОИЧКИ. | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | Green_fen написа ... Предлагам да спретнем едно протесче преди началото на сезоня за да видят и разберат всички че все още има фенове на Нефтохимик и си искаме отбора обратно както и да спре тази гавра с нас....... Ще ми трябва някой който може да се заеме с направата на плакати и знамена както и финансист който да събира парите за протеста и някой юрист тъъ като не трябва ли преди това да попадем няква декларация в общината ??? лек ли си? първо помисли колко ще присъстват, пък после прави знамена и плакати.. те не са толкова важни. важно е да има присъстващи... | ||
Най-отгоре | | ||
n0n4ev |
| ||
Гост | А за да има присъстващи...трябва и реклама...могат да бъдат разлепени малки рекламки. Аз мога да се заема с това, стига да е ясна датата и часа...мястото, предполагам е пред общината. А и този 7 август е сряда (делничен ден) за това часът трябва да е по-късен, мисля. | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | 7 се пада Вторник но ако е проблем ще го направим на 5.....а за рекламките да може но първо трябва да съберем пари и да видим къде ще ги направим......... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|