Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
funktool
ср юли 04 2007, 12:04
Гост
между другото датата е добре.. до тогава има време и ще може да се пропагандира мощно, за да научат колкото може повече хора.. тия рекламки може да останат незабелязани не знам.. по-добре големи плакати по спирките, общината и други видни места.. една бройка от 200-300 плаката няма да е зле според мен.. въпроса е с финансите..
Най-отгоре
n0n4ev
ср юли 04 2007, 12:05
Гост
Аз говоря за хартиени рекламки - малки по размер, ама много на брой - могат да се раздават, дори не е нужно да се лепят. На един лист А4 ако има по 8 - няма смисъл въобще да се събират пари. Наистина друг ефект имат плакатите, но за 200 - 300 цветни плаката май трябват доста пари. Нека първо повечето от нас изразят желание за участие в евентуален протест и тогава вече ще правим организация.

[ Редактирано ср юли 04 2007, 12:10 ]
Най-отгоре
Green_fen
ср юли 04 2007, 12:11
Гост
Ами ако стойм и чакаме нищо няма да стане....non4ev ще говорим в Събота или Неделя на мача.....Значи проблема е както винаги парите но и тъй като е работен ден може да ге прeместим за 5 Неделя защото не знам дали ще се съберем тогава....
Най-отгоре
funktool
ср юли 04 2007, 13:26
Гост
да неделя е по-добре май.. пък никой не говори за цветни плакати.. черно на бяло е достатъчно ясно ;) мисля, че мога да уредя даги направят на по-тънка цена, леля ми работи в рекламна агенция и като се реши нещо ще я питам.. между другото е хубаво тоя протест да е преди изборите..
Най-отгоре
WarKiller
ср юли 04 2007, 13:32
Гост
Абе ... Ефектът от лепене на плакати по спирките или нещо подобно клони към нулев.
И преди сме го правили ... Миналата година за протест под общината я имаше един човек, който е разбрал от тези плакатчета, я не ...
Каквото и да си говорим - сме 200-300 човека, които могат да се организират за каквото и да било сериозно. Повечето пишат тук, а другите ще разберат от познатите ...
Всъщност ... каквото и да правим, колкото и да пропагандираме накрая ще сме 100 човека максимум, а толкова пред общината бихме изглеждали жалки. Останалите ще имат извинения или няма да им се занимава.
Най-отгоре
u-n
ср юли 04 2007, 14:00
Гост
100 човека даже ми изглежда оптмистично :(
Най-отгоре
ji
ср юли 04 2007, 14:25

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
само подсказвам че за организиран протест пред общината ще трябва да подадем молба и да получим разрешение

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Green_fen
ср юли 04 2007, 14:27
Гост
значи точно това ме интересуваше откъде да я вземя и какво да пиша в тази молба....ji много ще съм ти благодарен ако успееш да направиш това с молбата !bow%
Най-отгоре
bAcaRd!
пн авг 20 2007, 20:08
Гост
Айдееее къде е оня малкия мижетурник дето праи мероприятието.7-ми идва , ще има ли протест , запалена община и обесен кмет или само ще се чешем.
Най-отгоре
Green_fen
пн авг 20 2007, 20:50
Гост
fbhd:) Като гледам съвсем си се побъркал.Вместо мача на националите да вземеш да посетиш някой психиатър и да ти изпише хапчета че нещата отиват към лошо cef:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF