Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Обновения сайт. |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | За момента невиждам само емотиконите и сайта на лигата , иначе дизайна е много успешен , според мен. [ Редактирано нд авг 19 2007, 06:13 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | вече имаме автоматично преоразмеряване на качените аватари и снимки във форума големия проблем с вечните огромни аватари поне е изчистен Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | мане тоя черен цвят е много гаден,нищо не се вижда :( | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | на мен ми харесва дизайна само буквите да са малко по ярки ако може на мненията от форума | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | опцията за забравена парола работа така че който не се сеща за паролата си да не си прави нова регистрация а да използва нея Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | Староя дизайн беше страхотен.дано успеете да го върнете :) | ||
Най-отгоре | | ||
Анито |
| ||
Гост | И да не успеете, на този само заменяте сивото с маслено-зелено и преливащи зелени и сме ток. Но да не давам мн съвети, че нищо не разбирам :D | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | замяна на сивото няма да има зелено има достатъчно по сайта а сивото е доста по-малко агресивен цвят за очите Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Кога ще е готова статистиката с класирането и другите неща около лигата??? | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | колко време ще ви трябва за да свикнете с всичко наобратно? нов сезон нов сайт нов късмет всъщност го обърнах заради гениалния ми кирилизатор който ако е вляво не работи с IE не съм достатъчно голям хакер за да го оправя а не мога да си позволя да се откажа от него прекалено много се хвалих вече че съм го пуснал да работи [ Редактирано ср авг 29 2007, 01:03 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|