Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори:
Автор Отговор
valjo
пн авг 20 2007, 20:06
Гост
Предлагам на този мач да се саберем всички в един сектор,да сме си съц зелените шалчета и да си опанем знамената.По време на срещата да си пеем мошно нащи песни и мошно Кмета на Бургас е педераст
Най-отгоре
Green_fen
пн авг 20 2007, 20:53
Гост
абсолютно съгласен.пак ще сме където си бяхме и миналия сезон само се чудя ако си купя билет за зад вратите как ще сме спрат да отида под козирката cef:)
Най-отгоре
n0n4ev
пн авг 20 2007, 21:20
Гост
Green_fen написа ...

абсолютно съгласен.пак ще сме където си бяхме и миналия сезон само се чудя ако си купя билет за зад вратите как ще сме спрат да отида под козирката cef:)

Има куки , които проверяват вътре билетите :P Не ги мисли за толкова прости.
Най-отгоре
Plamenski
пн авг 20 2007, 21:31
Гост
Пичове все пак е мач на България!Грозно е да се чуват възгласи в подкрепа на даден клуб, а не да се подкрепя националният отбор!Така само ще се потвърди мнението, че Бургас не заслужава националният отбор!
Извадете плакатите, листовки ако щете но подкрепяйте отбора! Мисля че съм прав!
Най-отгоре
niko_nsg
пн авг 20 2007, 23:57
Гост
аз пък немисля,на мен ми е до толкова писнало от вси4ко 4е мисля 4е то4но сега е момента за това!!!събираме се вси4ки с тениските и 6аловете все едно сме на на6 ма4 и си пеем на6ите песни но 6те подкрепяме и национала отвреме не време!
Най-отгоре
Klirik
вт авг 21 2007, 03:04
Гост
Пламенски,ако са в София по-добре ли е ?! Дето като Телкийски обърка някой пас се чува "говедо...говедо...".Предлагам да се пее само за кмета,а чат пат нещо и за нас,защото все пак наистина играят националите!И не обиждайте уелсците,защото те май ше се окажат пичове!
Най-отгоре
kiko
вт авг 21 2007, 08:54
Гост
Точно,защотото не сме в София.Помните какъв отзвук имаше скандиранията Левски и ЦСКА.Ако се скандират такива и от феновете на нафтата, всеки ще изрази възмущението си от нас. А нали целта е да получим подкрепа от общество, журналисти ит.н, а не упреци.Това е доста деликатно и най-накрая ще се окажем сами срещу всички( не, че не е така).

[ Редактирано вт авг 21 2007, 08:55 ]
Най-отгоре
Slimky
вт авг 21 2007, 09:18
Гост
Е добре, а ако нищо не се чуе и в този мач за нас, то кога ще се случи това? За хората от другите градове ние сме мъртви и повечето си мислят, че на стадиона всеки мач са 10 човека. А всъшност знаем, че не е така. Това е нашият шанс ....
Най-отгоре
kiko
вт авг 21 2007, 09:47
Гост
Е кой каза да не се чува.Просто е доста грозно целият стадион да вика "Българи-Юнаци",а други "Само Нафта".Всяко нещо трябва да е умерено.
Най-отгоре
u-n
вт авг 21 2007, 13:27
Гост
Абе кви са тия национали аз предлагам да пеем само наши си песни. За маймуните в отбора ли да пея песни , САМО НАФТА и това . Даже аз въобще нямаше да ходя на тоз мач,ама гледам че доста хора са се надъхали тъй че ще се видим на стадиона :)
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF