Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
предложение за по принцип... 2 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | Научихте ли песента? | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | Ami kraino vreme e da zapochnem da q peem ot 2 meseca e | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Смятам с един-двама приятели да се заемем с направата на ново знаме за баража,евентуално ако има някой желаещ,може да помогне. Благодаря предварително :) | ||
Най-отгоре | | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | niko_nsg написа ... Смятам с един-двама приятели да се заемем с направата на ново знаме за баража,евентуално ако има някой желаещ,може да помогне. Благодаря предварително :) Хаха не съм единствен!Моята идея обаче се отнася за софийските фенове. | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Аз съм замислил нещо от сорта на 10 кв.метра,стига да ми стигнат парите | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Е,не беше 10 ама добро стана знамето...само дето не се виждаше много добре... | ||
Най-отгоре | | ||
poznainai |
| ||
Гост | dobre e tova che nai setne toq zletak mitko subev ostavi otbora no vaprosa koito ostava e koga shte si vurnem stadiona NASHIQ STADION ne na Chernomorec te si imat takuv i da si hodqt tam v KUMLUKA!!! | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Имам едно предложение и в същото време подкана-който има снимки от мачовете ни в последните години,а и не само нови снимки,ако може и иска да ги качи в галерията,че е малко празничка... | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | niko_nsg написа ... Имам едно предложение и в същото време подкана-който има снимки от мачовете ни в последните години,а и не само нови снимки,ако може и иска да ги качи в галерията,че е малко празничка... Много празничка j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Дамм,аз исках да кача снимки ама нещо не мога да разбера как... | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|