Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
предложение за по принцип... 2 |
Отиди на страница << | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
stoqn400 |
| ||
Гост | imam proekt za nov stadion v burgas :) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | niko_nsg написа ... Дамм,аз исках да кача снимки ама нещо не мога да разбера как... всеки който иска да помага за сайта трябва да го обяви официално с лично съобщение за да получи права и да започне да изпълнява предварително планирани задачи Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | не виждам смисъла за кво го постваш тоя сайт... | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Това някакъв майтап ли е? [ Редактирано чт авг 27 2009, 11:55 ] | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | На мен не ми се отваря :) | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | От няколко дена ми се върти нещо в главата. Защо не се направи нещо като подраздел с информация и снимки на всички футболисти. Смятам, че не е зле като идея, но трябва и да сте съгласни естествено foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | Не може ли да се направи списък на футболистите, със снимки? Така много по-лесно ще ги научим като имена и лица. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | айде въпросите на малките деца всичко е възможно само пари да има кой кога и къде ще снима футболистите? Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | ji написа ... айде въпросите на малките деца всичко е възможно само пари да има кой кога и къде ще снима футболистите? Защо пък пари?!Къв е проблема просто да се снимат?Ако бях в Бургас на драго сърце щях да отида и да ги снимам. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | чакаме те с нетърпение Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|