Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ime@naftata.com поща |
Отиди на страница >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | обмисляме идеята да пуснем пощи от типа -имейл- за потребителите на сайта с новия хостинг имаме право на 500 такива пощенски кутии пощенските кутии ще са по 5 мб и ще бъдат достъпни както чрез пощенски клиент от типа на Outlook Express, Outlook, Eudora, Mozilla Thunderbird така и чрез webmail пощенските кутии ще бъдат платени като цената ще е нещо от сорта на 5лв за една година малко сложно ще бъде плащането но много хора вече се ориентират добре в интернет разплащанията и знаят за -ВРЪЗКА- където аз имам акаунт другото е някакъв вариант с финансов отговорник и система за плащане в брой за всякакви неща около отбора и сайта нещо което трябва да се доизмисли обмисляме и система за реклами на сайта която също скоро да започне да действа тази тема е само сондиране на мненията и интересите на хората за такива неща ако имаме над 20-30 човека желаещи за пощи ще започнем да го предлагаме ако не мяй не си заслужава усилието Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | идеята е хубава... а тези реклами какво ще представляват? | ||
Най-отгоре | | ||
goginio NAFTEX |
| ||
Гост | Живко можеж ли да ми направиш | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | goginio NAFTEX написа ... Живко можеж ли да ми направиш Авеей дребен , на колко години си че да му викаш Живко , имайте уважение към по-големите. | ||
Най-отгоре | | ||
heartbeaN |
| ||
Гост | хахахахахахах | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... Живко можеж ли да ми направиш Авеей дребен , на колко години си че да му викаш Живко , имайте уважение към по-големите. Господин Бъклев! cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
goginio NAFTEX |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... Живко можеж ли да ми направиш Авеей дребен , на колко години си че да му викаш Живко , имайте уважение към по-големите. Ми кажи ми как да го наричам. | ||
Най-отгоре | | ||
DENIS |
| ||
Гост | МОЖЕ И "БАТЕ БЪКИ" НАПОМНЯ НА ЕДИН КМЕТ С ГОЛЯМО ОБЩ. ОДОБРЕНИЕ. ДАЙ БОЖЕ И НАШИЯ ДА СТАНЕ ТАКЪВ. | ||
Най-отгоре | | ||
goginio NAFTEX |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... Живко можеж ли да ми направиш Авеей дребен , на колко години си че да му викаш Живко , имайте уважение към по-големите. добре бе бате !lol | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | goginio NAFTEX написа ... bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... Живко можеж ли да ми направиш Авеей дребен , на колко години си че да му викаш Живко , имайте уважение към по-големите. добре бе бате !lol Ма ти сопол нещо се опитваш да ме иронизираш ли? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|