Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ime@naftata.com поща |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... Живко можеж ли да ми направиш Авеей дребен , на колко години си че да му викаш Живко , имайте уважение към по-големите. добре бе бате !lol Ма ти сопол нещо се опитваш да ме иронизираш ли? Я по-кротко бе ей, юноша. Младите мазути се опитваме да ги приобщаваме, а не да ги гоним. ;) gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Особено като става дума за фен на Фестърите. Ние си защитаваме феновете. | ||
Най-отгоре | | ||
euro_91 |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... bAcaRd! написа ... goginio NAFTEX написа ... Живко можеж ли да ми направиш Авеей дребен , на колко години си че да му викаш Живко , имайте уважение към по-големите. добре бе бате !lol Ма ти сопол нещо се опитваш да ме иронизираш ли ? Аве лек ,къв ти е проблема че са заяждаш с момчето ? И как да го нарича , ако не Живко | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | euro_91 написа ... Аве лек ,къв ти е проблема че са заяждаш с момчето ? И как да го нарича , ако не Живко ми да му измисли някво ново име...Стоян Петър Ванко може... 34r:) | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | Тоз пък.......ти да не си пил нещо некачествено бе? :D Бакарди....ше те лиши борда на директорите от дербито заради обида на фен!Нали се сещаш кой е един от директорите....един футболист от Грийн Тим е. :P Предлагам да се въведе строга класификация на потребителите по възраст! 0-14 ЛЬОЛЬО 15-20 БАТКО 20-25 ЧИЧО 25+ ДЕДО [ Редактирано пт авг 31 2007, 03:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Klirik написа ... Тоз пък.......ти да не си пил нещо некачествено бе? :D Бакарди....ше те лиши борда на директорите от дербито заради обида на фен!Нали се сещаш кой е един от директорите....един футболист от Грийн Тим е. :P Предлагам да се въведе строга класификация на потребителите по възраст! 0-14 ЛЬОЛЬО 15-20 БАТКО 20-25 ЧИЧО 25+ ДЕДО Ние с този този футболист на Грийн Тийм имаме общи бизнес отношения така че при нас нещата вървят гладко.Иначе ко ми се праите тука , ако на мене лапе дето няма 6-ти клас ми каже Вальо ще има Шляяяяяяяяс 1 през връта. :D Как да му вика , да му вика Жи. | ||
Най-отгоре | | ||
goginio NAFTEX |
| ||
Гост | Не просто немога да разбера кав ти е проблема???Ти вече направо ше ме биеш [ Редактирано пт авг 31 2007, 11:26 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | goginio NAFTEX написа ... Не просто немога да разбера кав ти е проблема???Ти вече направо ше ме биеш Не разбра ли че трябва да млъкнеш ве лапетио ! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | айде стига сте нареждали момчето пък и вие ssad: Вземете по една gfef:) ли sm:) ли и не се занимавайте с него !alien | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | Green_fen написа ... айде стига сте нареждали момчето пък и вие ssad: Вземете по една gfef:) ли sm:) ли и не се занимавайте с него !alien ДАЙ МАСУРА ДАЙ МАСУРА! gsr:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|