Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Филми |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Имаше една тема в която Уоркилъра се оплакваше колко глупав филм е трансформърс !amazed Нещо немога да я намеря и затова реших да продължа започнатото :D За почитателите на хорърите (а и не само) препоръчвам- The descent. -( Спускането ) ето ви и трейлър http://zazz.bg/play:328994ed | ||
Най-отгоре | | ||
valjo |
| ||
Гост | Сега гледах Outlaw споед мен мн добар филм:) | ||
Най-отгоре | | ||
Klirik |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... Имаше една тема в която Уоркилъра се оплакваше колко глупав филм е трансформърс !amazed Нещо немога да я намеря и затова реших да продължа започнатото :D За почитателите на хорърите (а и не само) препоръчвам- The descent. -( Спускането ) ето ви и трейлър http://zazz.bg/play:328994ed Е те тва вече е яко тъп филм!Доре,че поне края беше малко по изненадващ!Ама...не е чак върха на простотията....може да се догледа!Сега ще кажа 2 филма,които никой никога не трябва да гледа - The Hitchhiker's guide to the galaxy и Dopamine.Който има смелост да се пробва..... :D:D | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Първият не трябва да се гледа най-вече от тези, които обожават книгата ... Може да ги доведе до внезапни и с фатален край гърчове ... | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Който не е гледал поредицата на Борн за мен е изтървал страшно много. Адската книга и много добре направен филм по нея. И трите части ми харесват. Много хора като чуят за какво става въпрос се отказват, но тази поредица специално е наистина добра. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | аз гледах онзи ден Kiki's delivery service адския филм който не го е гледал е изпуснал много Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
IkariNoRei |
| ||
Гост | В списъка ми е, само да се видя свободен и ще го изгледам :) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | за тези,коио обичат филми за живота,такъв,какъвто е, жесток и брутален .....които обичат Крими и гангстерски истории City of God (2002) любимият ми филм е това | ||
Най-отгоре | | ||
skrewdriver |
| ||
Гост | alquimista написа ... за тези,коио обичат филми за живота,такъв,какъвто е, жесток и брутален .....които обичат Крими и гангстерски истории City of God (2002) любимият ми филм е това Същото може да се каже и за Simsons the movie... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Да, Градът на Бога (Cidade de Deus) е наистина много добър филм... При първо гледане може да бъде подценен и да не бъде схванат напълно, но филма определено си заслужава и следващите гледания. j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|