Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Филми |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | "Да ние нямаме нито една жертва , а бедните негри имат "Добро защитаване на тея маймуни горките дайте да им пратим банани ssad: [ Редактирано чт яну 28 2010, 07:32 ] | ||
Най-отгоре | | ||
GF youths |
| ||
Гост | авееей като не ти харесва филма не коментирай, бе... още повече, че не си го гледал, а и да го гледаш съм сигурен, че няма да го разбереш грам като те гледам как разсъждаваш.. както и предните дето бяха писали "африка мафрика" "бедните руандинци". еми бедни са да. не знам на интересни ли се мъчите да се правите или кво. като не ви кефи нещо не коментирайте и тва е. като за обобщение - ФИЛМЪТ Е ВЕДНЪЖ. аааай | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... "Да ние нямаме нито една жертва , а бедните негри имат "Добро защитаване на тея маймуни горките дайте да им пратим банани ssad: димчо, много си ограничен :) кой е казал, че ние сме нямали нито 1 жертва? стига се прави на интересен и на мразещ негрите, че е супер смешно отстрани... ако убият жена ти и трите ти деца, само защото са от другото племе, което живее там, дали ще се чувстваш яко? как може да говориш така? капка човечност няма в теб май... там за 100 дни са избити 1,000,000 души, навсякъде е имало разложени трупове, крака, ръце и тн. ако те пуснат там едва ли щеше да говориш така... | ||
Най-отгоре | | ||
nafta youth again |
| ||
Гост | дае дае изяще го Димчо щото си има друго мнение по темата...всеки си има виждане и никой не ви кара да го коментирате ;) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | брат, то неговото не е мнение или виждане :) а чиста проба заяждане и чупене на стойки в стил ''аз мразя негрите'' къде му е мнението по темата? ''добро защитаване на тия маймуни горките, дайте им банани" тва не е мнение. а него кво го кара да коментира в тази тема? някой нещо да му беше казал? кво се меси и пише злобни коментарчета на яките филми :) никой не е умаловажил 5те века страдания за българския народ, не знам защо изобщо някой го намеси това... темата беше геноцида в Руанда, а не нашето робство... за кво на него му трябваше да се включва не ми е ясно ;) | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Що бе Еди Мьрфи ме кефи rfger:) ама в смисал никоя нация не е сажелявала нас :) Ебал сам ги всички не ми пука важното е алкохола да тече отбора да лети на горе и това rfger:) Чиарс мейтс cef:) [ Редактирано чт яну 28 2010, 13:12 ] | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... Що бе Еди Мьрфи ме кефи rfger:) ама в смисал никоя нация не е сажелявала нас :) Ебал сам ги всички не ми пука важното е алкохола да тече отбора да лети на горе и това rfger:) Чиарс мейтс cef:) абе с такива мнение не си доказваш някаква гледна точка или мнение :) заобикаляш квото казах... кво значи никоя нация не е съжелявала нас, при положение че е било 15ти век и всичко е било супер първобитно и войната е била основата на живота на хората... всички са воювали преди... докато за Руанда става дума за преди 15ина години във вече цивилизован свят, където е уж мразена войната и всички са против насилието... и най-големите държави гледат как се избиват 1 милион души без да се намесят... това е идеята на филма... ;) | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Абе тази тема е голяма и може да се говори с часове за маса е направо не за форум ewghbe) с една дума Америка и Израел ебаха майката на света . | ||
Най-отгоре | | ||
Arbeit macht frei |
| ||
Гост | funktool написа ... green_boy91 написа ... Що бе Еди Мьрфи ме кефи rfger:) ама в смисал никоя нация не е сажелявала нас :) Ебал сам ги всички не ми пука важното е алкохола да тече отбора да лети на горе и това rfger:) Чиарс мейтс cef:) абе с такива мнение не си доказваш някаква гледна точка или мнение :) заобикаляш квото казах... кво значи никоя нация не е съжелявала нас, при положение че е било 15ти век и всичко е било супер първобитно и войната е била основата на живота на хората... всички са воювали преди... докато за Руанда става дума за преди 15ина години във вече цивилизован свят, където е уж мразена войната и всички са против насилието... и най-големите държави гледат как се избиват 1 милион души без да се намесят... това е идеята на филма... ;) Батка умник, грам не ме ебе за руандинците. Честно. Какво като е било 14-19 век? Какъв аргумент е това? Всички били воювали преди... Сега не воюват. Никак. Мога да ти изброя над 15 войни през 20 век. За справка да те ограмотя наред със свищовската майка Тереза геноцидът над българите е непрестанен 5 века, а не 100 дни. През 14 век българите на Балканите са били 2 милиона - точно колкото населението на Великобритания по същото време. Британците в момента са над 61 милиона. Можете да си направите кратка сметка. | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | Arbeit macht frei написа ... funktool написа ... green_boy91 написа ... Що бе Еди Мьрфи ме кефи rfger:) ама в смисал никоя нация не е сажелявала нас :) Ебал сам ги всички не ми пука важното е алкохола да тече отбора да лети на горе и това rfger:) Чиарс мейтс cef:) абе с такива мнение не си доказваш някаква гледна точка или мнение :) заобикаляш квото казах... кво значи никоя нация не е съжелявала нас, при положение че е било 15ти век и всичко е било супер първобитно и войната е била основата на живота на хората... всички са воювали преди... докато за Руанда става дума за преди 15ина години във вече цивилизован свят, където е уж мразена войната и всички са против насилието... и най-големите държави гледат как се избиват 1 милион души без да се намесят... това е идеята на филма... ;) Батка умник, грам не ме ебе за руандинците. Честно. Какво като е било 14-19 век? Какъв аргумент е това? Всички били воювали преди... Сега не воюват. Никак. Мога да ти изброя над 15 войни през 20 век. За справка да те ограмотя наред със свищовската майка Тереза геноцидът над българите е непрестанен 5 века, а не 100 дни. През 14 век българите на Балканите са били 2 милиона - точно колкото населението на Великобритания по същото време. Британците в момента са над 61 милиона. Можете да си направите кратка сметка. Мо**а, брат къде съм търсил да коментираме нашето робство? Тия неща са ми ясни, които ми ги говориш и пак казвам - НИКОЙ НЕ ГИ УМАЛОВАЖАВА, просто в момента коментираме нещо съвсем различно, а не нашето робство. Лично при мен е по-специално, защото част от рода ми е бил изклан зверски от турците преди Освобождението ни, така че и аз знам доста неща, които не са публична или историческа инофрмация. Неща, предавани от поколение на поколение и така са стигнали до моите уши от майка ми. Не мисли, че съм безразличен за това, а и мисля, че ме познаваш достатъчно добре, за да си предубеден към мен и да ми слагаш етикети :) 20 войни можеш да ми изброиш през 20ти век добре, изброй ми колко войни има след 90-та година... броят се на пръстите на ръката, и то не в такъв мащаб, какъвто е бил геноцида в Руанда. И това в Руанда дори не е било нещо глобално, по-скоро гражданска война между 2те племена, които живеят там. Грозен е факта, че за 100 дни са заличени толкова много хора през погледа на целия свят без на никой да му пука. Става дума за непрестанна информация по радио и телевизия. Изобщо защо намесихте по дяволите нещо, което няма нищо общо с коментирания филм? А и като не ви пука за Руанда, можеше просто да подминете темата и да не пишете нещо, а не да показвате кой колко знае ;) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|