Форуми
Отиди на страница   <<      
Редактори: ji
Автор Отговор
ultra_nafta_svishtov
пт яну 29 2010, 10:54
Гост
Свищовската майка Тереза каза:
1. Говорим за човечност, не за етническа принадлежност или националност.
2. Защо трябва да бъдете крайни? Не ви ли научи големия житейски опит, че истината обикновено не се крие в крайностите?
3. Това с крайно левите и крайно десните е пълна боза и не бих позволил някой да ми държи сметка, понеже си е втълпил, че е голям патриот, братовчед на Хитлер или просто си търси повод да си носи тирантите. Не ми е пукало, няма и да ми пука, даже и да ме нарочат, че мразя скинхед. Ще се оправя.
4. Всеки път изказвам някакво положително мнение, ей така, за да е по-шарено, Или най-елементарното - да проведа смислен разговор на дадена тема. Всеки път се намира по някой да си изсипе комплексите и да изопачи това, което искам да кажа. Типично по български! Винаги ли трябва да се говори за ракия, жени и колко сме велики??? Че ние за Нафтата не говорим толкова. А самокритика кога??? Защото глава, която не носи критика е празна....
Най-отгоре
nafta hools
пт яну 29 2010, 15:44
Гост
C:\Program Files\BitComet\Downloads\The.World.Is.Big.And.Salvation.Lurks.Around.The.Corner.2008.DVDRip.XviD-CoWRY edin film koito trqbva da se gleda ;)
Най-отгоре
markov
пт яну 29 2010, 17:46
Гост
да тва е адския филм...даже по новините казаха,че ще бъде номиниран за оскар!!!
Най-отгоре
PETRUCCIANI
пт фев 19 2010, 00:07
Гост
Inglourious Basterds Много се изкефих, въпреки измислената история!
Най-отгоре
drebniabs
ср мар 31 2010, 02:42
Гост
I.D. / Главния префект [1995] ## Резюме : Футболните хулигани...Четирима полицаи са изпратени във футболна банда,вилнееща по английските стадиони и улици.Тяхната цел е да достигнат лидерите на тези банди.За един от тях обаче границата между работата и хулиганството се оказва прекалено тънка.Ще успее ли Джон да запази истинската си самоличност,човек със семейство и амбициозен полицай?
-ВРЪЗКА-
Най-отгоре
alquimista
ср мар 31 2010, 20:43
Гост
Shutter Island... на Скорсезе ;]
мнооого психясъл филм, много добре направен
почвам да ставам фен на Ди Каприо ssad:
Най-отгоре
NBFC!!!
ср мар 31 2010, 23:08
Гост
Аз пък гледах " Wrong Side of town" готин филм. С участието на Роб Ван Дам - RVD и Дейв Батиста (кечисти).Като цяло на мен ми хареса не е лош
Най-отгоре
Отиди на страница   <<       

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF