Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Филми |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Didoneca |
| ||
Гост | Абе за сериалите бих изчакал да излезе целия сезон и след това го тегля и се запуквам от сутринта до вечерта да го догледам целия... те тава е :P | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | абе незнам точно какви сериали харесвате но тия тук определено не ми харесват на мен единственият сериал който следя в момента е "Доктор Хаус" | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | Eдинствения сериал който гледам е LOST. | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Beneath (2007) Ето друг изключително интересен филм , за ценители като Уоркилър които обичат земни филми :) ![]() | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Абе аз сутринта щях да ти пиша един корейски филм на ужасите. Уникален. Гледах го преди около година, ама като не мога да се сетя сега за името му ... ssad: Неповторим като атмосфера, начин на снимане ... времето, в което очакваш нещо да се случи. Две сестри бяха главни героини. Определено съм съгласен, че азиатците са много добри в правенето на точно такива филми. Като се сетя за заглавието ще пиша. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | нямам нерви за сериали, рано или късно всички стават тъпи и се забравя началото на филма.. | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | Green написа ... нямам нерви за сериали, рано или късно всички стават тъпи и се забравя началото на филма.. Явно щом трябва да забравиш началото на Сериала , Явно си се спуквал да гледаш и все още да гледаш " Дързост И Красота" хиихих | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Green_Honor написа ... Green написа ... нямам нерви за сериали, рано или късно всички стават тъпи и се забравя началото на филма.. Явно щом трябва да забравиш началото на Сериала , Явно си се спуквал да гледаш и все още да гледаш " Дързост И Красота" хиихих Позна, ще те видим какво ще разправяш след 98*я сезон на "Изгубени" или след 67-я сезон на "Бягство от затвора"...стигат ми един два сезона ,след това губя интерес,филма се размива пълни се с нови персонажи и т.н... няма цял живот да гледам едни и същи филми само защото се водят "нов сезон" | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Grudge 1 , 2 Най-добрия хорър за мен , просто се чуствах длъжен да ви го представя :D | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | Green написа ... Green_Honor написа ... Green написа ... нямам нерви за сериали, рано или късно всички стават тъпи и се забравя началото на филма.. Явно щом трябва да забравиш началото на Сериала , Явно си се спуквал да гледаш и все още да гледаш " Дързост И Красота" хиихих Позна, ще те видим какво ще разправяш след 98*я сезон на "Изгубени" Хубава ирония :) Ама малко не на място, За мен LOST е един от най-великите сериали в последно време,най-малкото е най-добър в своя жанр. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|