Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
ji
сб сеп 29 2007, 00:02

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
за мен най-великия сериал на всички времена е "Васко Да гама от село Рупча"

предполагам си го гледал
след като имаш поглед върху "най-доброто за всички времена"

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
WoW
сб сеп 29 2007, 00:18
Гост
Мисля че никъде в мнението ми няма "за всички времена"...
Имам в предвид последните 5-6 години.
А и не мисля че може да правим сравнение точно между тези 2 сериала...
Най-отгоре
Klirik
сб сеп 29 2007, 01:50
Гост
Абе не може,ама.......в ЛОСТ съм чувал,че събитията се развиват меко казано мудно!Аз нито една серия от ИЗгубени и Бягство от затвора не съм гледал и не смятам да да започвам!
Най-отгоре
bAcaRd!
сб сеп 29 2007, 01:56
Гост
Махайте ми се с тия лостове , бягства , квартали.Сериала е само 1 и той е БРИГАДА :D
Най-отгоре
WarKiller
сб сеп 29 2007, 07:34
Гост
WoW ме зариби по Lost, признавам ...
Наистина е интересен и ще продължа да го следя, но и той си има недостатъци поне за мен. Наистина на моменти нещата се развиват толкова бавно, че на 2-3 пъти бях решен да спра окончателно да го гледам. Другото, което е, че типично по американски някои елементарни неща главните герои ги обясняват като за малоумници ...

За Prison Brake вече писах. Мега велик първи сезон. Уникален. Страшно пристрастяващ.
После вторият сезон се разтегна много. Нещата станаха твърде глобални. Към края заприлича на сапунка. Сега за третия сезон все още не може да се каже нищо. Започна обещаващо, но е ясно, че тепърва нещата ще се сбозят още ...

Най-любим ми е Рим. Продукция на HBO. Той свърши вече. Два сезона - общо 22 епизода.
Проследява времето от Юлий Цезар до Октавиан и неговата борба за надмощие с Марк Антоний. Повечето актьори са неизвестни британци, но се справят невероятно. Сериалът не спестява нищо. Никаква цензура, а и според много историци, които изследват този период на Римската империя - всичко е пресъздадено изключително близко до техните знания за живота тогава.
Интересна е най-вече страничната история, която върви паралелно с истинските събития, които са се случвали ...
Най-отгоре
WarKiller
сб сеп 29 2007, 07:47
Гост
Само да добавя още нещо за Lost...
Сещате се за моментите на мудност в Кръстникът. 5 минути съзерцаване и подсилване на момента. В Изгубени това е заменено с подобни прекъсвания за малко безмислени разговори ...
Ако пушите - това е прекрасният момент да си запалите една цигара... При мен доста отидоха така. et4:)
Въпреки това... както казах... сериалът е наистина много зарибяваш и WoW е прав, че в този жанр и аз не съм гледал нещо по-добро ...

Еми това е ... Други сериали от по-новите май не съм гледал.
Най-отгоре
summerborn
сб сеп 29 2007, 08:15
Гост
WarKiller написа ...

...

Най-любим ми е Рим. Продукция на HBO. Той свърши вече. Два сезона - общо 22 епизода.
Проследява времето от Юлий Цезар до Октавиан и неговата борба за надмощие с Марк Антоний. Повечето актьори са неизвестни британци, но се справят невероятно. Сериалът не спестява нищо. Никаква цензура, а и според много историци, които изследват този период на Римската империя - всичко е пресъздадено изключително близко до техните знания за живота тогава.
Интересна е най-вече страничната история, която върви паралелно с истинските събития, които са се случвали ...

За сериала: |||
За Рим: |||
За това че има поне още един, оценил продукцията: ||| |||
Най-отгоре
Bomberman
нд сеп 30 2007, 01:15
Гост
"Парни из стали".Руски.Който разбира тук се спира. "Бандитски Петербург" тоже. Приятно гледане.
"Щитът".Американски. Задължителен. "4400"
Най-отгоре
Анито
нд сеп 30 2007, 10:53
Гост
HOSTILE WATER
НЕ гледам филми и
НЕ понасям измислиците им.
Само Исторически и Български филми!
Най-отгоре
Дъндо
нд сеп 30 2007, 15:35
Гост
И аз да се запиша."Рим" ми харесва. Друг сериал, за който се сещам е "The Sopranos". Култови освен Васко да Гама за мен поне са "Алф", "Приятели" и не на последно място "Седморката на Блейк". et4:) 34r:) er:)
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF