Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК Изпалените
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Decimator
пн сеп 17 2007, 22:43
Гост
Днес стана приятен мач на доста бавни обороти. Новият отбор има добри единици и добрата новина за тях е, че имат много време да се сработят. Харесаха ми тези момчета и съвсем приятелски искам да им кажа, че с играта която показаха днес догодина безапелационно ще ни изместят от дъното на класирането. Нека не ви залъгва днешния резултат. Разборът на нашия отбор няма да го правим тук. Отделно, че играта ви беще с една идея по-рискова и по-груба от приетото в Лигата. Но тази малка разлика в Лигата носи картони, каквито днес нямаше. Желая ви успех за следващото издание на Лигата и се надявам нашите два отбора и за в бъдеще да уважават все така.
Най-отгоре
skrewdriver
пн сеп 17 2007, 23:36
Гост
Decimator написа ...

Днес стана приятен мач на доста бавни обороти. Новият отбор има добри единици и добрата новина за тях е, че имат много време да се сработят. Харесаха ми тези момчета и съвсем приятелски искам да им кажа, че с играта която показаха днес догодина безапелационно ще ни изместят от дъното на класирането. Нека не ви залъгва днешния резултат. Разборът на нашия отбор няма да го правим тук. Отделно, че играта ви беще с една идея по-рискова и по-груба от приетото в Лигата. Но тази малка разлика в Лигата носи картони, каквито днес нямаше. Желая ви успех за следващото издание на Лигата и се надявам нашите два отбора и за в бъдеще да уважават все така.

А и топката скачаше... :)
Най-отгоре
stambetooo
вт сеп 18 2007, 00:03
Гост
!CAMPEONEEES! 34r:)

кандидатирам се за шеф на фенклуба! er:) drhr:)
Най-отгоре
funktool
вт сеп 18 2007, 00:07
Гост
Decimator написа ...

кое е било грубото? малко по-мъжка игра кво толкова... надиграхме ви и го приемете нормално ;)
Най-отгоре
dIbelinho
вт сеп 18 2007, 00:11
Гост
skrewdriver написа ...

Decimator написа ...

А и топката скачаше... :)

А беше ли кръгла :P
Най-отгоре
Decimator
вт сеп 18 2007, 00:15
Гост
Момчета, не е нужно да спорим. Прости ви казах моето мнение след като имам няколко мача за Лигата и виждам какво е нивото и какви са съдийските критерии. Ако искате възползвайте се от мнението ми за вашите цели, а ако не искате - пак ви желая успех.
Най-отгоре
Didoneca
вт сеп 18 2007, 01:29
Гост
stambetooo написа ...

!CAMPEONEEES! 34r:)

кандидатирам се за шеф на фенклуба! er:) drhr:)

аве еей ти си шеф на моя fanclub

[ Редактирано вт сеп 18 2007, 01:30 ]
Най-отгоре
NAFTEX_BS
вт сеп 18 2007, 02:19
Гост
Ае момчета вие нямахте идея как да отбележите гол цяло първо полувреме..а головия нюх не изневери на мен и Иво foot:) :D майтапа настрана но второто полувреме се изморихме много понеже още нямаме физическа подготовка ry5ghg:)
Най-отгоре
funktool
вт сеп 18 2007, 08:34
Гост
NAFTEX_BS написа ...

Ае момчета вие нямахте идея как да отбележите гол цяло първо полувреме..а головия нюх не изневери на мен и Иво foot:) :D майтапа настрана но второто полувреме се изморихме много понеже още нямаме физическа подготовка ry5ghg:)

мисля, че точно това беше проблема наистина.... първото полувреме не знаеха кво става буквално... надявам се и следващия мач да имаме такава резултатност... ама 2рото просто се изморихме и не можехме да ходим...
Най-отгоре
vankata
вт сеп 18 2007, 09:01
Гост
Стана добър мач. Успех в лигата.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF