Форуми
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
summerborn
пн сеп 17 2007, 14:10
Гост
Имаше на времето една такава тема, дето малко сгафих, та смятам сега да се поправя:

Имам предложение към Управителния съвет за въвеждане на ново правило в лигата:

Отборите, играещи първи мач за деня имат за задача да закачат напълно професионално и отговорно мрежите, връчени им от делегата и главния съдия, а отборите, играещи последен мач за кръга да имат за задача да разкачат мрежите и да ги връчат на делегата и главния съдия!

Съдийте и делегатите на всяка среща да имат за задължение да проверят мрежите преди началото на всяко полувреме за коректно закачане!

Това е лично мое предложение, не искам да се обсъжда а само да се разгледа от управителния съвет. Той все пак си има последна дума!
Най-отгоре
Green_fen
пн сеп 17 2007, 14:16
Гост
||| ||| |||
И аз като теб имам предложение.Всеки отбор да заяви два екипа с различен цвят тъй като отборите се увеличават а свясни цветове не останаха и е напълно нормално някой да съвпадат затова мисля че ще има нужда от 2 резервен екип с цвят различен от основния sdfm:) gfef:)
Най-отгоре
SouthPark
пн сеп 17 2007, 14:17
Гост
Ние вече си имаме втори цвят така че за нас не е проблем ;)
Най-отгоре
summerborn
пн сеп 17 2007, 14:19
Гост
Green_fen написа ...

||| ||| |||
И аз като теб имам предложение.Всеки отбор да заяви два екипа с различен цвят тъй като отборите се увеличават а свясни цветове не останаха и е напълно нормално някой да съвпадат затова мисля че ще има нужда от 2 резервен екип с цвят различен от основния sdfm:) gfef:)

Всеки отбор си има два цвята, друг е въпроса че на някои отбори основния съвпада с резервния! :)
Най-отгоре
WarKiller
пн сеп 17 2007, 14:23
Гост
Запазваме за втори резервен цвят - жълти светлоотразителни жилетки. et4:)
Най-отгоре
themersey
пн сеп 17 2007, 14:36
Гост
Пфу изпреварихте ни :((
Най-отгоре
Green_fen
пн сеп 17 2007, 14:46
Гост
ние пък бялото
Най-отгоре
bAcaRd!
пн сеп 17 2007, 15:08
Гост
Пари за мрежите няма ли да даваме , кой събира и по колко трябва да дадем?
Най-отгоре
Green_fen
пн сеп 17 2007, 15:10
Гост
ами доколкото знам Живко е дал парите.Вчера 2 пъти го попитах на той каза ще видим и така иначе едно голямо благодаря на Живко че продължава да се занимава с нашите прищявки и благодарение на него лигата съществува в момента....
Най-отгоре
summerborn
пн сеп 17 2007, 15:15
Гост
Green_fen написа ...

ами доколкото знам Живко е дал парите.Вчера 2 пъти го попитах на той каза ще видим и така иначе едно голямо благодаря на Живко че продължава да се занимава с нашите прищявки и благодарение на него лигата съществува в момента....

Не само за мрежите, ами и за регистрацията на сайта и хостинга!

Ами времето което отделя за поддържането му. Ами главоболията по преместването заради бакийте от предния хостинг.

Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF