Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Предложения |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
summerborn |
| ||
Гост | Имаше на времето една такава тема, дето малко сгафих, та смятам сега да се поправя: Имам предложение към Управителния съвет за въвеждане на ново правило в лигата: Отборите, играещи първи мач за деня имат за задача да закачат напълно професионално и отговорно мрежите, връчени им от делегата и главния съдия, а отборите, играещи последен мач за кръга да имат за задача да разкачат мрежите и да ги връчат на делегата и главния съдия! Съдийте и делегатите на всяка среща да имат за задължение да проверят мрежите преди началото на всяко полувреме за коректно закачане! Това е лично мое предложение, не искам да се обсъжда а само да се разгледа от управителния съвет. Той все пак си има последна дума! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | ||| ||| ||| И аз като теб имам предложение.Всеки отбор да заяви два екипа с различен цвят тъй като отборите се увеличават а свясни цветове не останаха и е напълно нормално някой да съвпадат затова мисля че ще има нужда от 2 резервен екип с цвят различен от основния sdfm:) gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
SouthPark |
| ||
Гост | Ние вече си имаме втори цвят така че за нас не е проблем ;) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Green_fen написа ... ||| ||| ||| И аз като теб имам предложение.Всеки отбор да заяви два екипа с различен цвят тъй като отборите се увеличават а свясни цветове не останаха и е напълно нормално някой да съвпадат затова мисля че ще има нужда от 2 резервен екип с цвят различен от основния sdfm:) gfef:) Всеки отбор си има два цвята, друг е въпроса че на някои отбори основния съвпада с резервния! :) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Запазваме за втори резервен цвят - жълти светлоотразителни жилетки. et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
themersey |
| ||
Гост | Пфу изпреварихте ни :(( | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | ние пък бялото | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Пари за мрежите няма ли да даваме , кой събира и по колко трябва да дадем? | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | ами доколкото знам Живко е дал парите.Вчера 2 пъти го попитах на той каза ще видим и така иначе едно голямо благодаря на Живко че продължава да се занимава с нашите прищявки и благодарение на него лигата съществува в момента.... | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Green_fen написа ... ами доколкото знам Живко е дал парите.Вчера 2 пъти го попитах на той каза ще видим и така иначе едно голямо благодаря на Живко че продължава да се занимава с нашите прищявки и благодарение на него лигата съществува в момента.... Не само за мрежите, ами и за регистрацията на сайта и хостинга! Ами времето което отделя за поддържането му. Ами главоболията по преместването заради бакийте от предния хостинг. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|