Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
Decimator
пт юни 27 2008, 18:41
Гост
valjoooo написа ...

аз има една идея да се направи подписка между всички играчи в лигата "за" или "против" са отборите на ФК Зелените стрели и ФК Старата школа да се допуснат до участие в купата и следващото първенство

Аз смятам, че причините, поради които си написал поста, трябва да формулират допълнителни правила, а не да си играем на демокрация.
Най-отгоре
cantona
сб юни 28 2008, 04:45
Гост
ji написа ...

поставям начало на дискусия за идеи и предложения по организацията на лигата
моля за сериозни мнения за проблемите през този сезон и как могат да бъдат решени
всяко едно обосновано мнение ще бъде взето предвид за организацията на следващите състезания от лигата

от доста време искам да предложа да се премахне ограничението в смените. не всеки може да издържи да играе цял мач, или 30 40 минути. а и да не забравяме че играем за удоволствие. трябва да има начин всички играчи да имат възможност да поиграят.
Най-отгоре
Пламенски
нд юни 29 2008, 22:42
Гост
Днес по време на уникалният ма1ч между Старата школа и Зелените стрели , изникна предложение да се въведе правилото от турнира на Каменица за жълт картон.Играчът получил жълт картон излиза задължително за 2 или 3 минути.
Нека тези,които са играли да обяснят дали се прави смяна,която не влияе на разрешената бройка или това е на хокийният принцип - отбора остава с един човек по-малко за това време.
Най-отгоре
rado4eu
пн юни 30 2008, 15:44
Гост
valjoooo написа ...

аз има една идея да се направи подписка между всички играчи в лигата "за" или "против" са отборите на ФК Зелените стрели и ФК Старата школа да се допуснат до участие в купата и следващото първенство

Eй, много ти тежи тва 7-8 :1-2.
Най-отгоре
rado4eu
пн юни 30 2008, 15:53
Гост
Аз съм за правила близки до официалните футболни. Ако има много смени как делегата ще ги отрази? Жълтият и червеният картон се обезмислят при хокейни правила-ние играем доста срещи. На каменица турнира е за ден два и там има некакъв смисъл.
Най-отгоре
rado4eu
ср юли 02 2008, 18:30
Гост
Не знам дали има някакъв стимул за тези които са с най-малко картони, но може би трябва да се измисли нещо/ примерно участват за купата от по предни кръгове или са подставени и т.н. ,а защо не и гарантирано участие в лигата-А група/. От досегашните двубои личи, че може би трябва да има стимул за по-спокойна игра.

п.п. Засега това са отборите на Фестърите и Виктори, съответно с по 0 жълти и 0 червени картона. Браво! er:)
Най-отгоре
green_boy91
чт юли 03 2008, 12:26
Гост
ае лек Виктори (турция) ги няма вече в тая лига или то е щото си някав форумен незнайко дет има 224 сьобщениея само в зелената лига за 3 месеца
Най-отгоре
rado4eu
пт юли 04 2008, 14:28
Гост
А е тежък, не знам със сигурност дали са изхвърлени или са отстранени за този сезон, затова ги споменавам. А тва за съобщенията ти отива на 91-цата. Гледай да не олекнеш, тежък.
Най-отгоре
ultra
пт юли 04 2008, 19:32
Гост
ай почнаха с шамарите ...,недей те така е момченца......
запазете малко злоба и за бирое , дунаф ..... с тях се бийте ,не по между си....
аа динозавърче той тва 91 не му е набора а блока в МР
и да ти кажа мисля че ти ше олекнеш ако се сбиете rfger:) rfger:)

[ Редактирано пт юли 04 2008, 19:35 ]
Най-отгоре
Пламенски
сб юли 05 2008, 17:44
Гост
Биячите и разбирачите....я вземете и предложете нещо вместо да се надувате излишно!
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF