Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Предложения |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | да изхавлим Зелените стрели и Старата школа!!!!!!!!!!!!!!!! Тва предлагам аз посочете ми един Нафта фен от там да ви пикая на правилата те не ги спазват ние феновете да ае.... да са ебат един по един в косматите пенсионерски газове SIEG HEIL ! | ||
Най-отгоре | | ||
Martyyy |
| ||
Гост | ВЪН И ДВАТА ОТБОРА МАХАИТЕ ГИ !!! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | определено трябва да си ходят тук не е място за доказване че са по добри от другите отбори | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | май много пречат на другите отбори в Б група ми се струва а?! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | с поведението и отношението на някой играчи от двата отбора определено не са съгласни повечето отбори от "Б" група и на някой вече ни писна от това | ||
Най-отгоре | | ||
Chandlar |
| ||
Гост | да батка ама си има правила...взимат им точки и това си е...няма как ся лятото да докажете че нямат фенове...а и затва са създадени комисии все пак ... не останалите от Б група отбори да решават, понеже някои няма как да влязат иначе... несправедливо е! | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | ми той дисципа спи от 1 месец насам да се съберът да разгледат сериозно проверки жалби и разни такива | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | хайде да пишете само по темата а? Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | ji Те си пишат особено valjoooo е мега прав спрете да защитавате отбири който си идват с шарански екипи който по време на други мачове пречат и сьщо така дебели шишове с цайси заплашват делекати (едва се здаржах да не изяде едно паве тоя глиган..... | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | какво заплашване ???? green_boy91 някой да не те е заплашвал по време на мач с нещо от ония | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|