Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Предложения |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | сокьр и стрелите беше мача.... дидо от УС беше там но каза , че немога да подам оплакване ... | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | ясно някой от стрелите е поискал да се саморазправи с теб задето ги нарече 1000 педали във форума ли? | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Тва е преди мойто мнение за секи един от тях :)....преди няколко случки с тея нямах проблем ... еднинстеният е ми беше , че нямат място в лигата. | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | стига с тези глупости кой бил фен и кой не бил никой няма власт да определя това за това сме измислили правилата с цел тези неща да са регламентирани ако имате идеи за нови правила които да са по-ефективни ги казвайте но такива безпочвени нападки са супер тъпи ако някой има някакви факти и данни да ги дава всяка комисия си има електронна поща която е обявена на сайта казвам за 10 00 0 0 0-ви път ако има някакви тъпотии случващи се на мачовете пишете жалби в протоколите и писма до комисиите Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | ultra написа ... ай почнаха с шамарите ...,недей те така е момченца...... запазете малко злоба и за бирое , дунаф ..... с тях се бийте ,не по между си.... аа динозавърче той тва 91 не му е набора а блока в МР и да ти кажа мисля че ти ше олекнеш ако се сбиете rfger:) rfger:) Няма накъде да олеквам повече. Това е за държанието- а пък за боя само слушам хвалби и нищо повече. М/у другото не съм бияч, мутра или т.н. Само знам хватки /така ли се казваше/ и рип/т/ам бързо / или силно беше не си спомням / | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... сокьр и стрелите беше мача.... дидо от УС беше там но каза , че немога да подам оплакване ... Продължаваме с глупостите. Не си спомням някой да е бил заплашван. А само цитирах правилника и ако от това се плашите-няма смисъл. Защо не опита с това паве, щеше да е красива и мноо яка гледка. Мисля да спираме защото май се надлъгваме само. | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Сори че разводнявам темата, но май наистина олекнахме-всички. frff:) | ||
Най-отгоре | | ||
HOORAI |
| ||
Гост | неможели просто да си играем играта и никои да не пише квото става на терена си остава там има си садии и делегати те следят за реда и отговорноста на срещатата ... | ||
Най-отгоре | | ||
dinko |
| ||
Гост | и аз това се питам но явно не може | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | HOORAI написа ... неможели просто да си играем играта и никои да не пише квото става на терена си остава там има си садии и делегати те следят за реда и отговорноста на срещатата ... В маалата може.В комлука също! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|