Форуми
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
bAcaRd!
вт сеп 18 2007, 12:52
Гост
Klirik написа ...

Ей...това за картоните не го бива.Първо съдиите много ще се замислят дали да дават акртони като знаят,че обвързват играча с разход,и второ - много трудно е да се прецени дали нарушението е за картон или не,а понякога изобщо не се вида дали има фал или не.И според мен пари трябва да се събират само нуждите на лигата/примерно мрежи,топки/,а останалото да си отива в касата на фен клуба.

Мнението ми се препокрива напълно с твоето.

А аз отново моля за разширяване на картотеките.

[ Редактирано вт сеп 18 2007, 12:54 ]
Най-отгоре
sn
вт сеп 18 2007, 12:59
Гост
аз пък искам да помоля и да дам предложение за 2-3 .... 6-7 масажистки за след мача че трудно се прибираме мн сме изморени ;) по възможност да не квалифицирани само в масажи :)
Най-отгоре
Green_fen
вт сеп 18 2007, 15:36
Гост
et4:) ам то и ние сме пуснали обява в сайта ни от юни ама още нямаме резултат.... et4:)

[ Редактирано вт сеп 18 2007, 15:36 ]
Най-отгоре
SoniGrifit
вт сеп 18 2007, 16:31
Гост
я масажистки ли ъпсурт женски не влизат тука да четат няма да станае така
Най-отгоре
kiko
вт сеп 18 2007, 16:55
Гост
sn написа ...

аз пък искам да помоля и да дам предложение за 2-3 .... 6-7 масажистки за след мача че трудно се прибираме мн сме изморени ;) по възможност да не квалифицирани само в масажи :)

Ами на гарата има такива.Малко мургавки, ама като си загорял като каубойски тиган ще свършат работа et4:)

[ Редактирано вт сеп 18 2007, 16:56 ]
Най-отгоре
ji
вт сеп 18 2007, 18:44

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
Klirik написа ...

Ей...това за картоните не го бива.Първо съдиите много ще се замислят дали да дават акртони като знаят,че обвързват играча с разход,и второ - много трудно е да се прецени дали нарушението е за картон или не,а понякога изобщо не се вида дали има фал или не.И според мен пари трябва да се събират само нуждите на лигата/примерно мрежи,топки/,а останалото да си отива в касата на фен клуба.

това е и моето мнение

предложенията на Иво за нови длъжности в лигата са интересни
по-сериозен проблем за мен е не това кой а как и къде ще се събират парите
пак казвам че според мен трябва да измислим схема при която по всяко време всеки да може да даде някой лев независимо дали за лигата или за фенклуба

парични награди в лигата няма да има
ще има трофеи но те ще бъдат супер символични
вече съм измислил нещо и скоро може да го обявя тук
стига да се получи

понеже мрежите бяха подарък за лигата човека който ги купи направи предложение да съберем по 50 стотинки от картотекиран играч в лигата и събраната сума да отиде за фенклуба и организацията по следващите мачове на НАФТАТА

[ Редактирано вт сеп 18 2007, 18:44 ]

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
summerborn
вт сеп 18 2007, 19:36
Гост
Още двайсе:

Глобата за картон дасе определя от играча, получил картона.
:)
Може да реши че е несправедливо декориран с някакъв цвят и да не внесе глоба!
Размерът да бъде узнат само от УС!
:)
струва ми се интересно.

най-малкото ще чувства че е дал нещо за фенклуба.

Сега да не се юрнат всички да получават картони! cef:)

[ Редактирано вт сеп 18 2007, 19:37 ]
Най-отгоре
Decimator
вт сеп 18 2007, 23:13
Гост
Иво даде интересни мнения, но нека си кажа и моето. Ако намесим парите в наказанията ще сбъркаме. Съгласен съм с Мариян за това. Ако ще събираме пари - то нека е за Зелената лига - мрежи, топки, такива неща. Използвам случая да си направя отвод по предложението на Иво да зaема позиция ( неодобрена още ) на Връзки с общественоста. Както предполагам знаете бизнеса ми е съвсем дру и не е свързан с футбола, но имам ангажимент към bourgasfootball.com и не е редно да заемам базова позиция в Зелената лига. Аз мога да заявя, че това няма да повлияе на моята преценка за коментарите ми в този сайт, но смятам че е редно да бъда коректен и към феновете на "Черноморец" и да не им давам никакъв повод да смятат, че съм пристрастен по какъвто и да е начин. Това естествено не означава, че не бих се ангажирал с административна работа покрай Зелената лига. Аз съм картотекиран играч и мога да поема подобен ангажимент.

[ Редактирано вт сеп 18 2007, 23:14 ]
Най-отгоре
bAcaRd!
ср сеп 19 2007, 00:12
Гост
Стига с тия пари за картони.Гопяма грешка наистина.
Най-отгоре
Green_fen
ср сеп 19 2007, 12:18
Гост
така или иначе ще се наложи да съберем някой лев а мисля че с екипите лигата ще изглежда доста по професионално и готино но тук опира до финансовата възможност.А така или иначе зимата сигурно освен пари за фенклуба и т.н. може би ще трябва да наемам някоя зала за да си играем мачовете....
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF