Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
(Актуална)Екипи |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
drajan |
| ||
Гост | написа ... Ами да кажа, че повечето цветове са изчерпани от отборите участващи в момента на Зелената лига и новите отбори имаме малко проблем с избора на цветове :) Здравейте! Ние на два пъти си взехме екипи от SANDEX SPORT и лично аз съм много доволен, защото първо ни изпратиха мостра, а и ги направиха, така както искахме. А и цените и качеството са им добри. Може да им се обадите ако искате, телефона е 0898 377 477, хората са много любезни. [ Редактирано вт сеп 18 2007, 19:34 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | drajan написа ... написа ... Ами да кажа, че повечето цветове са изчерпани от отборите участващи в момента на Зелената лига и новите отбори имаме малко проблем с избора на цветове :) Здравейте! Ние на два пъти си взехме екипи от SANDEX SPORT и лично аз съм много доволен, защото първо ни изпратиха мостра, а и ги направиха, така както искахме. А и цените и качеството са им добри. Може да им се обадите ако искате, телефона е 0898 377 477, хората са много любезни. А ти кой си? | ||
Най-отгоре | | ||
drajan |
| ||
Гост | От " Септември" София. Случайно попаднах тук и реших да ви напиша ние от къде си взехме екипите. Форума ви е супер. | ||
Най-отгоре | | ||
SoniGrifit |
| ||
Гост | Аз смятам тъи като ще правя нов отбор маи в началото на следващия сезон ще взема екипи | ||
Най-отгоре | | ||
SoniGrifit |
| ||
Гост | То хубаво ама нещо не ми отваря сайта :P | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | drajan написа ... От " Септември" София. Случайно попаднах тук и реших да ви напиша ние от къде си взехме екипите. Форума ви е супер. Можеш ли да качиш снимки?Да видим! | ||
Най-отгоре | | ||
SouthPark |
| ||
Гост | Сайта е http://sandex-sport.com [ Редактирано ср сеп 19 2007, 13:47 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | Живи снимки на вече направените екипи, бе Южняк! yjn:) | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | А като се замисля, тези Патриот не изглеждат лоши!Ще пробвам да ги видя в Софето! | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | На място какичката с големите очи може да те омагьоса и да забравиш за какво си отишъл! Добре че си имам анти супер дупер power mower щит срещу магии, ама едвам издържа! | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|