Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
(Актуална)Екипи |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | момчета предполагам никой от вас все още не е чел правилата на зелената лига направете усилие и ги прочетете ВНИМАТЕЛНО стига сте задавали въпроси на които вече сме отговорили преди месеци 1.8 Всички картотекирани играчи получават свой постоянен номер в състава. Изписването на номерата по екипите не е задължително но всеки играч трябва да си знае номера с който е картотекиран. [ Редактирано вт яну 22 2008, 15:11 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Rado |
| ||
Гост | Аз имам въпрос. По принцип смятаме да си поръчаме екипи с номера, но две от момчетата от нашия отбор не са съгласни, защото им се вижда скъпо, а и ще вземат участие в малко мачове. Та въпросът ми е дали те ще могат да играят с номер на гърба, различен от този в картотеките? | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | не това ще бъде добавено в правилата [ Редактирано вт яну 22 2008, 18:02 ] Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | значи щом не са задалжителни добре :) ще ни излезе значително по евтино.. | ||
Най-отгоре | | ||
Le1bala |
| ||
Гост | 2,40 е щампа с номер на гърба ..... не е чак болка за умиране | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | смятаи а каде е това ? | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | нашият отбор торсида се отказа от вариянт за екипи спрели сме се за в момента и най вероятно това ще е окончателно на вариянта да си купим тренировъчни потници и с тях да играем мисля че няма да има проблем след като не съвпадат с цвета на отбора срещу който играем естествено ще си купим и по една тениска от 5лв. за резервен екип | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | ние си намерихме тениски със номер за 8 лева 100% памук :) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
![]() ![]() ![]() Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | valjoooo написа ... нашият отбор торсида се отказа от вариянт за екипи спрели сме се за в момента и най вероятно това ще е окончателно на вариянта да си купим тренировъчни потници и с тях да играем мисля че няма да има проблем след като не съвпадат с цвета на отбора срещу който играем естествено ще си купим и по една тениска от 5лв. за резервен екип 1.10 Изискванията за екипировката са тя да бъде безопасна за останалите играчи и фланелките на футболисти от един отбор да бъдат с еднакъв цвят и модел. трябва да играете с фланелки потниците ще ползва единствено лигата когато двата отбора са с един цвят на екипа нямате нужда от резервен екип Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | добре щом е така нп | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|