Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
АФК Олимпик Изгрев |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Didoneca |
| ||
Гост | мисля че крайно време е и аз да направя тема за моя отбор cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
stambetooo |
| ||
Гост | айде успех!! все пак съм кръстник и най-върл фен на отбора! 34r:) er:) | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | То добре имате отбор обаче той одобрен ли е от УС на лигата . Иначе Честита тема . Дано отбора ви направи нещо запомнящо се в следващия сезон на лигата gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
Didoneca |
| ||
Гост | да се надяваме да го oдобрят :) ако не махнете темата :) все пак отдавна бях казал че ще си правя отбор, но както решите Очаквам настоящия ми капитан да ме подкрепи в начинанието ми gfef:) [ Редактирано ср сеп 26 2007, 00:30 ] | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Да ти върви по вода с новия отбор.Иначе дами и господа представям ви новия ни сателит (по-познат като Спортинг Б или Олимпик) rfger:) П.П. Само да ви припомня че ги бихме с 12:5 , като бяхме с човек по-малко !amazed :D [ Редактирано ср сеп 26 2007, 01:11 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Didoneca |
| ||
Гост | бихте ни защото все още не бях превлякал новите ми попълнения...очаквам предложения за нова контрола през уикенда, който иска да пише :) [ Редактирано ср сеп 26 2007, 01:15 ] | ||
Най-отгоре | | ||
hlapeto |
| ||
Гост | кака,аз искам контрола..даи да се разберем по скупе :) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | hlapeto ясно че си велик ама все пак спортинг с 6 човека са ги били ти сам не вярвам да успееш Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | ji написа ... hlapeto ясно че си велик ама все пак спортинг с 6 човека са ги били ти сам не вярвам да успееш et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
SoniGrifit |
| ||
Гост | даже не бяхме със вратар , все пак са нови ще свикнат | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|