Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
АФК Олимпик Изгрев |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
infusion |
| ||
Гост | жълт,червен и асистенция ;) добър мач направих | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Добре се справи:) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Живко...сори обаче картонът си беше задължителен ...даже преди тази ситуация имаше положения, в които можеше да ти се даде втори жълт...Баха ти го спести, но при онази ситуация - нямаше какво дръго да направи | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | аз не успорвам решението на Баха,щом така го е видял.случват се такива неща. | ||
Най-отгоре | | ||
Didoneca |
| ||
Гост | прав си мача ти беше много силен само гол дето ти липсваше ама нищо другия път | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | абе аз мисля че само факта че сте отнесли сокъра с 3-0 е много силно а кой е вкарал има ли значение те май само един отбор от"А" гледа колко гола кой ше вкара от тях | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Didoneca написа ... само гол дето ти липсваше Ами миналата сряда Живко вкара 2-3 гола от 60-70 опита rfger:) С това темпо към 148 кръг ще вкара вече er:) Тази сряда пак там по същото време, че да ми разкажеш защо така си ме изложил и се е наложило да те гонят като вятър - лайнян вестник rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | Decimator написа ... Didoneca написа ... само гол дето ти липсваше Ами миналата сряда Живко вкара 2-3 гола от 60-70 опита rfger:) С това темпо към 148 кръг ще вкара вече er:) Тази сряда пак там по същото време, че да ми разкажеш защо така си ме изложил и се е наложило да те гонят като вятър - лайнян вестник rfger:) gfef:) сряда ще дойда,ама няма да коментирам картона........ Decimator тоя път ще играя срещу теб,да те видя колко ще отразиш от тези прословути 70 54y45g3P gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
alquimista |
| ||
Гост | Изявявам желание да играя ... Сериозно, рита ми се 2 не виждам hbhj) , а в сряда ми е дота свободно времето rfger:) знам, че сигурно няма да искате , но аз да си кажа | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Ами този път тренировката е открита и с публика. Така че Яни идвай смело. Живко, срамота е да се мериш със стари хора. :) Особено такива като мен, които застават на вратата, за да не повърнат от бягане :) Айде елате в сряда, после ще ръгнем малко бири да се посмеем заедно на себе си ) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|