Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Награда за спортментска ИГРА
Отиди на страница       >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
summerborn
чт окт 11 2007, 22:48
Гост
Както по-рано обявих - давам награда за най-спортментска игра.
Правила:

Фаза 1 - Номинации
Всеки има право да предложи един играч(без себе си) за номинация, като изпрати електронно писмо на -имейл-, като посочи име и фамилия на номинирания играч, неговия отбор и причината за номинация. Всеки също така трябва да посочи своите имена и отбор.
Номинации се приемат до неделя в 12.00 часа (14.10.2007)

Фаза 2 - Номиниране
Специална комисия ще разгледа предложенията за номинация и ще предложи няколко от номинираните за гласуване тук във форума

Фаза 3 - Гласуване за приетите номинации от понеделник 15.10.2007 до петък 19.10.2007. Гласуването ще е тук във форума!

Фаза 4 - връчване на наградата при закриване на сезона!

Моля админите да стикнат тази тема, ако не е против правилата!

[ Редактирано чт окт 11 2007, 23:08 ]
Най-отгоре
hlapeto
нд окт 14 2007, 01:17
Гост
гласувал ли е някои тука
Най-отгоре
summerborn
пн окт 15 2007, 06:41
Гост
Представям ви одобрените от комитета номинации:

Слави Жеков(Фестърите) - за това че си призна че е обидил противников играч и отнесе 1 мач наказание и че пропусна битата от него дузпа, тъй като тя беше несправедливо отсъдена за неговия отбор
Димитър Ралев(Фестърите) - В закона е казано че е подсъдно всяко действие или БЕЗДЕЙСТВИЕ което води до нарушение на закона. Митака е номиниран за липсата на каквото и да е неспортментско поведение през целия сезон!
Динко Динев(Неудачниците) - текстът на номинацията - адски спокоен ...просто се вижда че играе за удоволствие...няма да те ритне нарочно,няма да ти влезе по-грубо...усмихнат винаги и си личи че мачовете му доставят радост;макар и като е падал съм го виждал с усмижка на лице...FAIR PLAY за Динко

Отхвърлени номинации:
Иво Събев - първите няколко мача не игра fair play
Яни Радев - Яни ще получи почетен приз за спортментско поведение както на терена така и извън него. Мисля че няма какво да се коментира за отношението на Яни към Лигата и към всеки от нас!

Гласуването е до петък вечерта. В събота по време на последния мач, всеки, който не е успял да гласува в интернет, ще има тази възможност лично да даде своя глас!

Искам да помоля някой от админите да пусне анкета по USERID ва тази тема за гласуването, тъй като моите права не ми позволяват

[ Редактирано пн окт 15 2007, 06:43 ]
Най-отгоре
WarKiller
пн окт 15 2007, 07:34
Гост
Има някаква грешка. Аз дузпа не съм бил.
С Мариян изпълнихме един непряк свободен удар в наказателното поле в аут, защото сметнахме, че е неправилно отсъден. Мачът беше срещу Грийн тим.
Имам 2-3 връщания на топката в противниковия отбор при спряла игра. Не мисля, че е чак за награда.
Още повече, че играя с предостатъчно спортна злоба и много пъти съм влизал твърдо и вероятно опасно.
Динко и Митака заслужават повече подобна награда.
Най-отгоре
ji
пн окт 15 2007, 07:41

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
анкета в тази тема не може да се добави
пусни нова

имаше още едно предложение за изпусната нарочно дузпа от Кършев мисля

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
dach
пн окт 15 2007, 07:46
Гост
Сега ще подскочи Гриин ,че от неговия коректен тим няма нито един номиниран.
Най-отгоре
summerborn
пн окт 15 2007, 07:55
Гост
WarKiller написа ...

Има някаква грешка. Аз дузпа не съм бил.
С Мариян изпълнихме един непряк свободен удар в наказателното поле в аут, защото сметнахме, че е неправилно отсъден. Мачът беше срещу Грийн тим.
Имам 2-3 връщания на топката в противниковия отбор при спряла игра. Не мисля, че е чак за награда.
Още повече, че играя с предостатъчно спортна злоба и много пъти съм влизал твърдо и вероятно опасно.
Динко и Митака заслужават повече подобна награда.

Без скромничене! cef:)
Освен ако това не е тактиката ти да спечелиш приза! cef:) 34r:)
Най-отгоре
WarKiller
пн окт 15 2007, 08:06
Гост
Хаха. Даммм.
След малко започвам с истинския популизъм. Само да съврши дебата по бТВ. et4:)
Най-отгоре
Plamenski
пн окт 15 2007, 12:40
Гост
dach написа ...

Предлагам да се прекръстят на Корект Тийм!
Най-отгоре
Green
пт окт 19 2007, 21:56
Гост
dach написа ...

Ми как няма да поскоча...защо не съм номиниран АЗ,а?....Да съм ритнал някой?
Колкото до коректноста...ми смятам, че бяхме коректни..което не може да се каже за някой хора , които бяха по-заети с реплики към противниците и съдиите, отколкото с играта..и ти си вътре.. cef:)

п.п.....стават странни неща тука...сред номинираните беше и Димитър Кършев за пропуснатата дузпа срещу Зелената машина..сега го няма, кой го е номинирал и после кой го е махнал,а?

[ Редактирано пт окт 19 2007, 22:01 ]
Най-отгоре
Отиди на страница       >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF