Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Награда за спортментска ИГРА |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Plamenski |
| ||
Гост | Green написа ... dach написа ... Сега ще подскочи Гриин ,че от неговия коректен тим няма нито един номиниран. Ми как няма да поскоча...защо не съм номиниран АЗ,а?....Да съм ритнал някой? Колкото до коректноста...ми смятам, че бяхме коректни..което не може да се каже за някой хора , които бяха по-заети с реплики към противниците и съдиите, отколкото с играта..и ти си вътре.. cef:) п.п.....стасват странни неща тука...сред номинираните беше и Димитър Кършев за пропуснатата дузпа срещу Зелената машина..сега го няма, кой го е номинирал и после кой го е махнал,а? mafia,mafia!111 | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | Green написа ... dach написа ... Сега ще подскочи Гриин ,че от неговия коректен тим няма нито един номиниран. Ми как няма да поскоча...защо не съм номиниран АЗ,а?....Да съм ритнал някой? Колкото до коректноста...ми смятам, че бяхме коректни..което не може да се каже за някой хора , които бяха по-заети с реплики към противниците и съдиите, отколкото с играта..и ти си вътре.. cef:) п.п.....стават странни неща тука...сред номинираните беше и Димитър Кършев за пропуснатата дузпа срещу Зелената машина..сега го няма, кой го е номинирал и после кой го е махнал,а? има го в гласуването Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Ясно разбрах..пак се е появил..аномалии някакви...тука има , тука нема.. :) [ Редактирано пт окт 19 2007, 22:12 ] | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | Кършев не беше номиниран според регламента, така че комисията реши да го добави като нейна номинация! | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Разбрах.. | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | summerborn написа ... Кършев не беше номиниран според регламента, така че комисията реши да го добави като нейна номинация! Мафия,Мафия!!!!! | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Plamenski написа ... summerborn написа ... Кършев не беше номиниран според регламента, така че комисията реши да го добави като нейна номинация! Мафия,Мафия!!!!! Е нормално бе. Все пак е играл феърплей. Да не забравяме и че комисията е съотборник на Кършев, така че има най-преки наблюдения върху играта му. А иначе Иво и като съдия и като футболист, и като комисия беше коректен докрай. | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Plamenski написа ... summerborn написа ... Кършев не беше номиниран според регламента, така че комисията реши да го добави като нейна номинация! Мафия,Мафия!!!!! Е нормално бе. Все пак е играл феърплей. Да не забравяме и че комисията е съотборник на Кършев, така че има най-преки наблюдения върху играта му. А иначе Иво и като съдия и като футболист, и като комисия беше коректен докрай. като футболист може би не бях коректен от начало! Довечера е шоуто | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | След доста оспорвана борба Слави Жеков спечели приза fair play. Да му е честит. Този приз носи тежко бреме на носителя му. От него се учаква да бъде пример пред всички от тук нататък и да чертае границите на коректноста! Яни Радев получи приз Джентълмен от комисията за своя дух и отношение към начинанието "Зелената лига" | ||
Най-отгоре | | ||
rado4eu |
| ||
Гост | Тази година ще има ли такава награда? Ако да - гласувам за най-коректен отбор - Фестърите-въпреки заплахата от изпадане нямат картон. За най-коректен играч-капитана на Сокър -за това че въпреки оспорваната борба за директно влизане в А-група, не се възползва от 3 служебни точки които можеше да вземе от нашия отбор/ЗС/, поради закъснение. Поздравявам и всички останали момчета, които се интересуват повече от феър плейя отколкото от резултата или победата. БРАВО | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|