| Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
| ФК Торсида | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
Редактори: ji
|
| Автор | Отговор | ||
| hlapeto |
| ||
| Гост | стамба не6то не ти рабрах мисалта,с кои говоря.... | ||
| Най-отгоре | | ||
| valjoooo |
| ||
| Гост | стига сте ни пълнили темата с OFFTOPIC или пишете нещо за отбора или за контроли или по добре си мълчете половината от мненията за зелената лига са абсолютно безмислени не искам и в темата за отбора който се опитваме да направим аз и баха да е така | ||
| Най-отгоре | | ||
| alquimista |
| ||
| Гост | Mission Impossible :| не мисля че имате шанс с/у това,темата ви да не бъде 'опорочена' а колкото да вашия отбор успех и да зарадвате многоброините си фенове sdfm:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| baha_again |
| ||
| Гост | alquimista написа ... Mission Impossible :| не мисля че имате шанс с/у това,темата ви да не бъде 'опорочена' а колкото да вашия отбор успех и да зарадвате многоброините си фенове sdfm:) На 1вата контрола се о4акват множество фенове най ве4е от Каблешково,Малко Търново,Банево,Несебър,Поморие,Созопол.За записвания за мажоретки да ми се пише ли4но съобщение! | ||
| Най-отгоре | | ||
| hlapeto |
| ||
| Гост | ко е тва OFFTOPIC ? | ||
| Най-отгоре | | ||
| baha_again |
| ||
| Гост | За утре се надявам тоест днеска ве4е да не вали и ще стане забавно.Попалнения-Янко,Мецито,Малкото Джими,Геша от Изгрев-Нека някой да ни се опре.Оторизирани фенове и охрана са Руси и Митница:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| valjoooo |
| ||
| Гост | ем няма да стане неска за контрола времето е адски шибано друг път ако някой от испалените прочете това да знае че уговорката остава но за друг път 3-4 ноември ако ги устройва и ако времето позволява | ||
| Най-отгоре | | ||
| MuTHu4aP |
| ||
| Гост | абе несъм ритал от 6-7 години ама може да се пусна :) | ||
| Най-отгоре | | ||
| valjoooo |
| ||
| Гост | добре дошъл си то в нашия отбор сме само култови имена а ако нети се играе много може да си играещ треньор на отбора:) | ||
| Най-отгоре | | ||
| Decimator |
| ||
| Гост | С тоя аватар на играещия треньор няма да изиграете официални мачове като гледам. | ||
| Най-отгоре | | ||
| Отиди на страница << >> | |
|
|
|