Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК "ФАКЕТ" БУРГАС |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
kurmorana |
| ||
Гост | хаха ае дим4о да ти е честит отбора от мен като играем срещу вас няма да има прошка | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Ае фашиските истории мой човек не са само както според вас хора над 40 "лапешки истории" Това е нещо което заслужава да баде мразено освен ако не си чифут или някав резак SIEG HEIL ! | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... Ае фашиските истории мой човек не са само както според вас хора над 40 "лапешки истории" Това е нещо което заслужава да баде мразено освен ако не си чифут или някав резак SIEG HEIL ! хахаха | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Съжалявам green_boy91, но учителската стачка ви се е отразила лошо - нищо не разбрах от поста ти. И не ме състарявай, само на 38 съм. Бъркаш ме с Green, той изглежда на 40+ :) Но те уверявам, че ще направя всичко възможно това, което ти казах по-горе да се изпълни. | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Decimator написа ... Съжалявам green_boy91, но учителската стачка ви се е отразила лошо - нищо не разбрах от поста ти. И не ме състарявай, само на 38 съм. Бъркаш ме с Green, той изглежда на 40+ :) Но те уверявам, че ще направя всичко възможно това, което ти казах по-горе да се изпълни. Ааааа....аз иглеждам поне на 50+, ама всички ми казват че съм поне на 65+.. rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | В 3:45 ми дойде второ прозрение за името на отбора. FC "Fuck It"? Познах ли? et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
summerborn |
| ||
Гост | WarKiller написа ... В 3:45 ми дойде второ прозрение за името на отбора. FC "Fuck It"? Познах ли? et4:) Facked? | ||
Най-отгоре | | ||
dIbelinho |
| ||
Гост | summerborn написа ... WarKiller написа ... В 3:45 ми дойде второ прозрение за името на отбора. FC "Fuck It"? Познах ли? et4:) Facked? Ili po-skoro "Fucked" thth:) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | dIbelinho написа ... summerborn написа ... WarKiller написа ... В 3:45 ми дойде второ прозрение за името на отбора. FC "Fuck It"? Познах ли? et4:) Facked? Ili po-skoro "Fucked" thth:) или fagget ? | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | най-добре е да го кръсти фк "палет" | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|