Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК "ФАКЕТ" БУРГАС
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
kurmorana
чт окт 18 2007, 10:35
Гост
хаха ае дим4о да ти е честит отбора от мен като играем срещу вас няма да има прошка
Най-отгоре
green_boy91
пт окт 19 2007, 17:38
Гост
Ае фашиските истории мой човек не са само както според вас хора над 40 "лапешки истории" Това е нещо което заслужава да баде мразено освен ако не си чифут или някав резак SIEG HEIL !
Най-отгоре
funktool
пт окт 19 2007, 17:59
Гост
green_boy91 написа ...

Ае фашиските истории мой човек не са само както според вас хора над 40 "лапешки истории" Това е нещо което заслужава да баде мразено освен ако не си чифут или някав резак SIEG HEIL !

хахаха
Най-отгоре
Decimator
пт окт 19 2007, 22:26
Гост
Съжалявам green_boy91, но учителската стачка ви се е отразила лошо - нищо не разбрах от поста ти. И не ме състарявай, само на 38 съм. Бъркаш ме с Green, той изглежда на 40+ :) Но те уверявам, че ще направя всичко възможно това, което ти казах по-горе да се изпълни.
Най-отгоре
Green
пт окт 19 2007, 22:31
Гост
Decimator написа ...

Съжалявам green_boy91, но учителската стачка ви се е отразила лошо - нищо не разбрах от поста ти. И не ме състарявай, само на 38 съм. Бъркаш ме с Green, той изглежда на 40+ :) Но те уверявам, че ще направя всичко възможно това, което ти казах по-горе да се изпълни.

Ааааа....аз иглеждам поне на 50+, ама всички ми казват че съм поне на 65+.. rfger:)
Най-отгоре
WarKiller
сб окт 20 2007, 03:46
Гост
В 3:45 ми дойде второ прозрение за името на отбора. FC "Fuck It"? Познах ли? et4:)
Най-отгоре
summerborn
сб окт 20 2007, 08:56
Гост
WarKiller написа ...

В 3:45 ми дойде второ прозрение за името на отбора. FC "Fuck It"? Познах ли? et4:)

Facked?
Най-отгоре
dIbelinho
сб окт 20 2007, 11:38
Гост
summerborn написа ...

WarKiller написа ...

Facked?

Ili po-skoro "Fucked" thth:)
Най-отгоре
funktool
сб окт 20 2007, 12:31
Гост
dIbelinho написа ...

summerborn написа ...

WarKiller написа ...

Facked?

Ili po-skoro "Fucked" thth:)

или fagget ?
Най-отгоре
valjoooo
сб окт 20 2007, 13:26
Гост
най-добре е да го кръсти фк "палет"
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF