Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ФК "ФАКЕТ" БУРГАС |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | :P няма ад оставам по на зад де.......... | ||
Най-отгоре | | ||
Crazy_ChazZz |
| ||
Гост | ае къв говорител сам ? само казвам, че нещеш ся да праим контроли | ||
Най-отгоре | | ||
zelen fen |
| ||
Гост | 'факет' шампион и в (А) и в (Б) "ФАКЕТ" е на варха | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | Искаме контрола имаме 2ма нови в лицата на Стаско и Коцето :) единия е свободен трансфер от Фестарите. Искам предложения ? | ||
Най-отгоре | | ||
euro_91 |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... Искаме контрола имаме 2ма нови в лицата на Стаско и Коцето :) единия е свободен трансфер от Фестарите. Искам предложения ? Димчо много бързаш първо трябва да го обсъдя с капитана ми Слави и чак тогава ще потвардя :) се пак имам подписан договор с ФЕСТАРИТЕ :D | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | euro_91 няма такива :) догово ра ти е с мен вече...... ракията е дадена :) хахахаха | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | ДО ВСИЧКИ ИГРАЧИ КОНТРОЛА В СЬБОТА ОТ 2:30 В СТР. С "ДРИЙМ ТИМ" | ||
Най-отгоре | | ||
zelen fen |
| ||
Гост | аз съм там ште ги счупим ДРИЙМ и после ще реват като лапета САМО "ФАКЕТ" АЛЕ ЛАЕ АЛЕ | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | green_boy91 написа ... ДО ВСИЧКИ ИГРАЧИ КОНТРОЛА В СЬБОТА ОТ 2:30 В СТР. С "ДРИЙМ ТИМ" ОМГ ясно защо Калин не ми е казал с кой ще играем за да може да отидем на мача et4:) Момчета предлагам да почнем мача с хендикъп 10:0 за вас cef:) et4:) Базикам се ще ви видим колко сте силни новаци такива gfef:) sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | САМО ТАКА МОМЧЕТА :) fghfhg:) sdfm:) gfef:) er:) thth:) ЕЛАТЕ НИ ВСИЧКИ Е sh:) 5y5yh:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|