Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори

<< Предишна тема | Следваща тема >>
ФК "ФАКЕТ" БУРГАС
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Автор Отговор
green_boy91
сб юли 05 2008, 12:13
Гост
а пффффф торсидата... тая седмица тряя ги избием
Най-отгоре
valjoooo
сб юли 05 2008, 15:09
Гост
може няма да се очудя те нашите лятото само бира ,плаж и мезета са им в главите
Най-отгоре
green_boy91
сб юли 05 2008, 15:11
Гост
... ще видим :)
Най-отгоре
green_boy91
нд юли 06 2008, 16:10
Гост
Днеска няма да играя щото има хора който се мислят за някви а са мишки и не могат да ритнат топката касмет на другите момчета !!!! Не ви предавам просто.... така се случи
Най-отгоре
Le1bala
нд юли 06 2008, 23:17
Гост
как свърши мача ви с торсида?
Най-отгоре
rado4eu
пн юли 07 2008, 12:48
Гост
Хей греен ... 91, много смешно ми става с постоянното ти реване. Вземи се в ръце и не олеквай / то май няма накъде повече/. Ако искаш тази седмица да се съберем да си кажеш квото ти ена душа, уста и т.н. и да спрем с тези глупости. Пак ще го кажа- не съм виновен че сме първи, втори или трети. Ние си играем играта / за твое съжаление е печеливша /. Също ми е интересно как дърти тюфлеци като нас ви бият където ви хванат / за футбол- говорим /. И последно- не си спомням да съм те заплашвал с бой, аз не се бия-последният път го понесох много тежко и от тогава съм за пиис или писи-пис, обърках се вече-отивам да си взема хапчето.
Най-отгоре
Rado
пн юли 07 2008, 13:26
Гост
rado4eu, момчето го дразни факта, че участвате в Зелената лига и нямате нито един НАФТА фен. Ходите на мачовете на Нефтохимик само, за да не ви изхвърлят от турнира. С цялата си наглост се намери някъв тип от вашия отбор да играе с шаранска фланелка. Ако имаше подобна синя лига примерно, с удоволствие бихте се пуснали и там, нали? Все пак важното е да играте малко по-организиран футбол...
Най-отгоре
rado4eu
пн юли 07 2008, 13:47
Гост
Вече отговорих за нафта феновете. Интересно как си мерим фенството. Аз си признах, не съм постоянен, но може да съм изгледал повече двубои от доста от вас-наживо говорим, нали. Много ми е интересно и това че съм виждал момчета не само с фланелки на други отбори, но и да играят на каменица купа- знаем къде се игра тази година- те по-малко фенове ли са-не. Интересно е че от блоковете където живея май само аз ходя на мачове на нафтата. А за бозавия- той си понесе наказанието и ние подкрепихме това- дори предложих да има по-сериозно наказание / във форума /. Плюс това се изнервяме сега, а когато ходехме по мачове не.Да ние не сме най-върлите фенове, но може ли да сме си обикновенни, простички, стари , леки фенчета. Ако искахме да играем в синя лига не мислиш ли че щяхме да сме там, а не тук.
Най-отгоре
green_boy91
пн юли 07 2008, 13:51
Гост
ае вече ми писва да проваляш всяка тема играй си играта не ми се баркай щото става лошо (тва не е заплаха просто казвам) и дано в вашия отбор се направи нещо по вьпроса НАФТА ФЕН желая ви го от сьрце

[ Редактирано пн юли 07 2008, 13:54 ]
Най-отгоре
Aitoskia
вт юли 08 2008, 20:18
Гост
green boy 91 stia ste sa karali tuka vseki se kara s nqkoi sprete prosto igraite si v zelenata liga az sam vijdal chas ot zelenite streli na machove na naftata oshte predi da q ima zelenata liga ne se karaite badete sportmeni edin sprqmo drug, che ti vkaraha parvia sezon 12 gola a vtoria polusezon 6 golqma rabota :) uvajavai horata ot zelenata liga ne se djavkaite za gluposti
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF