Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Футбол, и футболни прогнози и оценки :: Футбол, футбол, футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
[преместен] Football Manager 2008 |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | Костадин Георгиев дето ние вратар в играта го махнаха още преди лятната подготовка, а тука го дават в играта! | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | има няколко грешки.Орлин е в шарана и тва с екипите най ме дразни :@ | ||
Най-отгоре | | ||
Sobieski |
| ||
Гост | Това е 3D беше добра идея, но просто не е направено както трябва и си го смених на 2D.... С точиците си е най-добре rfger:) cef:) Снощи стоях до 05:00 , но все още съм в началото на играта :) скоро ще ви пиша впечатленията от играта 34r:) Мачкай Зенит er:) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Пичове... Екипът, който отговаря тази година за българското първенство е това. Сами виждате колко отбора останаха без ресърч. Аз даже съм изненадан, че е що годе на ниво. За около 10 минути с едитора аз си оправих дразнещите работи по НАФТАТА и я пробвах играта. Отново е супер зарибяващо, както винаги. Промените с пресконференциите и по-големия контакт с играчите са много добри. 3D-то е ок, но като не си свикнал ти се струва странно, затова и аз си гледам по класическия начин. | ||
Най-отгоре | | ||
Crazy_ChazZz |
| ||
Гост | И аз си барнах с едитора дразнещите неща, а иначе още в първия кръг направих една голяма победа :) и то срещу Берое -ВРЪЗКА-![]() [ Редактирано сб ное 15 2008, 17:33 ] | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | Айде да се похваля er:)![]() | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | кога свари е луууд ;) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | Някой да ми даде фейс , лого и/или китпак. | ||
Най-отгоре | | ||
ToNkaTaaa |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... Някой да ми даде фейс , лого и/или китпак. всички го чакаме | ||
Най-отгоре | | ||
Crazy_ChazZz |
| ||
Гост | Айде и аз да се похваля :) -ВРЪЗКА- А това ми е голмайстора, взех го на свободен трансфер -ВРЪЗКА- [ Редактирано пн ное 17 2008, 15:51 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|