Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
www.naftata.com търси сътрудници |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
nafta_fan |
| ||
Гост | Ако мога да помогна с радост ще помогна.! :) | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | nafta_fan написа ... Ако мога да помогна с радост ще помогна.! :) Това изречение ми приличаше като при една случка около един басейн: Седи си малко момче във водата и идва спасителя и му казва - "излизай от водата ще сменяме водата" rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | все още се търсят доброволци да пишат коментари за мачовете Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | Мари написа ... А предложения могат ли да се дават? На мен си ми харесваха вашите стари коментари,но явно имате нужда от помощ.Гледам напоследък Анито няколко коментара има, а и май не е пропускала мач този сезон, така че ми се струва добре да продължи тя да пише, когато може. И funktool си мисля, че би се справил добре. Остава само и те да имат желание. et4:) Но щом старците се умориха, нека се даде път на младите. :) между другото доста си мислих за гостуванията досега дали да пробвам с коментар, но нямах идея кво точно да направя няколко мача ги изключвам, заради нетрезвото ми състояние (: но иначе да, бих помогнал с квото мога навит съм да снимам видео и снимки, мисля, че имам добър фотографски поглед rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
naftabg |
| ||
Гост | Аз имам желание да пробвам,ако ме харесате може и да правя,даже сега може да направя пробен за мача вчера само ми кажете! | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | ji написа ... все още се търсят доброволци да пишат коментари за мачовете мисля че ще мога да се справя с тази задача sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | naftabg и Green_fen са хората за коментарите засега още един няма да е излишен търсят се фотографи пак казвам че със заявка за сътрудничество поемате отговорност всички ще чакат от вас коментара или снимките така че трябват сериозни хора идеята е да се намерят 3-4 за коментарите и 2-3 за снимки и да се прави график предварително така че през 2-3 домакинства човека да поема ангажимента веднага след мача да се прибере и да напише коментара или да качи снимките това е горе-долу веднъж в месеца смятам че не е чак токова тежко Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Raul |
| ||
Гост | А на гостуванията кой ще им пише коментарите на тея момченца ? Иво поне е на всякъде с нас и е член на най-активната групировка в момента . | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | ji написа ... naftabg и Green_fen са хората за коментарите засега още един няма да е излишен търсят се фотографи пак казвам че със заявка за сътрудничество поемате отговорност всички ще чакат от вас коментара или снимките така че трябват сериозни хора идеята е да се намерят 3-4 за коментарите и 2-3 за снимки и да се прави график предварително така че през 2-3 домакинства човека да поема ангажимента веднага след мача да се прибере и да напише коментара или да качи снимките това е горе-долу веднъж в месеца смятам че не е чак токова тежко живко, мисля че изрично подчертах, че имам желание да ви помагам и с коментари и със снимане(предимно) не знам явно грийн фен е по-добре запознат от мен с играта на отбора навънка..... интересно ми е дали ще пишат коментари за гостуванията или може и ние да ги пишем... | ||
Най-отгоре | | ||
localstreiker |
| ||
Гост | ji Аз съм готов да оправям класирането и следващия мач | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|