Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
www.naftata.com търси сътрудници |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
Raul |
| ||
Гост | Оправи си първо аватара.Има вече регистриран потребител с такъв аватар .. | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | не става дума за фенклубове, групировки и тн. нямам против и те да пишат коментарите но след като им прочетеш 5-6 мнения едва ли ще прочета коментар от тях, нищо лично, ама романи, които нямат нищо общо с това, което трябва да пишат не ми се четат | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | funktool написа ... но след като им прочетеш 5-6 мнения едва ли ще прочета коментар от тях, нищо лично, ама романи, които нямат нищо общо с това, което трябва да пишат не ми се четат Абсолютно подкрепям. Има хора доказали се в тоя форум че могат да пишат луди коментари и да работят за благото на сайта,но не мисля че green_fen е от тях. Нищо лично към Илия,но още си спомням постовете от началото на сезона в точен цитат "Не разбирам защо ще ходите да гледате Б отбора на Урода" и още доста подобни. | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | WoW написа ... funktool написа ... но след като им прочетеш 5-6 мнения едва ли ще прочета коментар от тях, нищо лично, ама романи, които нямат нищо общо с това, което трябва да пишат не ми се четат Абсолютно подкрепям. Има хора доказали се в тоя форум че могат да пишат луди коментари и да работят за благото на сайта,но не мисля че green_fen е от тях. Нищо лично към Илия,но още си спомням постовете от началото на сезона в точен цитат "Не разбирам защо ще ходите да гледате Б отбора на Урода" и още доста подобни. :) именно, нямам и аз нищо лично към него, и за това не искам да му вадя цитати от негови мнения, за да не се обиди нещо ама как може в темата за мача с ботев да напише половин страница мнения за някви 2 руси шаврантии... че и ги следи коя кога ходи rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | funktool написа ... WoW написа ... funktool написа ... но след като им прочетеш 5-6 мнения едва ли ще прочета коментар от тях, нищо лично, ама романи, които нямат нищо общо с това, което трябва да пишат не ми се четат Абсолютно подкрепям. Има хора доказали се в тоя форум че могат да пишат луди коментари и да работят за благото на сайта,но не мисля че green_fen е от тях. Нищо лично към Илия,но още си спомням постовете от началото на сезона в точен цитат "Не разбирам защо ще ходите да гледате Б отбора на Урода" и още доста подобни. :) именно, нямам и аз нищо лично към него, и за това не искам да му вадя цитати от негови мнения, за да не се обиди нещо ама как може в темата за мача с ботев да напише половин страница мнения за някви 2 руси шаврантии... че и ги следи коя кога ходи rfger:) Аре аре...шаврантии....и ти беше в тая тема един джентълмен... et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... funktool написа ... WoW написа ... funktool написа ... но след като им прочетеш 5-6 мнения едва ли ще прочета коментар от тях, нищо лично, ама романи, които нямат нищо общо с това, което трябва да пишат не ми се четат Абсолютно подкрепям. Има хора доказали се в тоя форум че могат да пишат луди коментари и да работят за благото на сайта,но не мисля че green_fen е от тях. Нищо лично към Илия,но още си спомням постовете от началото на сезона в точен цитат "Не разбирам защо ще ходите да гледате Б отбора на Урода" и още доста подобни. :) именно, нямам и аз нищо лично към него, и за това не искам да му вадя цитати от негови мнения, за да не се обиди нещо ама как може в темата за мача с ботев да напише половин страница мнения за някви 2 руси шаврантии... че и ги следи коя кога ходи rfger:) Аре аре...шаврантии....и ти беше в тая тема един джентълмен... et4:) но поне в 2-3 реда, а не 25 (: иначе много ясно, требе си култура 8) !alien | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | funktool видях какво си писал но първото ти мнение беше повече от рода на "аз мога да пиша и да снимам но не съм сигурен и още не съм решил" за това не те включих в сигурните хора слагам те за коментари и снимки Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | ji написа ... funktool видях какво си писал но първото ти мнение беше повече от рода на "аз мога да пиша и да снимам но не съм сигурен и още не съм решил" за това не те включих в сигурните хора слагам те за коментари и снимки окей мерси :) | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Eeee, събрахте се!!!!! et4:) et4:) et4:) gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | все още търсим хора за снимки не вярвам че няма други желаещи да получат невероятната чест да бъдат част от екипа на този легендарен сайт Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|