Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения

<< Предишна тема | Следваща тема >>
www.naftata.com търси сътрудници
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
Raul
нд ное 04 2007, 22:44
Гост
Оправи си първо аватара.Има вече регистриран потребител с такъв аватар ..
Най-отгоре
funktool
нд ное 04 2007, 22:47
Гост
не става дума за фенклубове, групировки и тн.
нямам против и те да пишат коментарите
но след като им прочетеш 5-6 мнения едва ли ще прочета коментар от тях, нищо лично, ама романи, които нямат нищо общо с това, което трябва да пишат не ми се четат
Най-отгоре
WoW
нд ное 04 2007, 22:57
Гост
funktool написа ...

но след като им прочетеш 5-6 мнения едва ли ще прочета коментар от тях, нищо лично, ама романи, които нямат нищо общо с това, което трябва да пишат не ми се четат

Абсолютно подкрепям.
Има хора доказали се в тоя форум че могат да пишат луди коментари и да работят за благото на сайта,но не мисля че green_fen е от тях.
Нищо лично към Илия,но още си спомням постовете от началото на сезона в точен цитат "Не разбирам защо ще ходите да гледате Б отбора на Урода" и още доста подобни.
Най-отгоре
funktool
нд ное 04 2007, 23:02
Гост
WoW написа ...

funktool написа ...

Абсолютно подкрепям.
Има хора доказали се в тоя форум че могат да пишат луди коментари и да работят за благото на сайта,но не мисля че green_fen е от тях.
Нищо лично към Илия,но още си спомням постовете от началото на сезона в точен цитат "Не разбирам защо ще ходите да гледате Б отбора на Урода" и още доста подобни.

:)
именно, нямам и аз нищо лично към него, и за това не искам да му вадя цитати от негови мнения, за да не се обиди нещо
ама как може в темата за мача с ботев да напише половин страница мнения за някви 2 руси шаврантии... че и ги следи коя кога ходи rfger:)
Най-отгоре
MaXiMuM
нд ное 04 2007, 23:45
Гост
funktool написа ...

WoW написа ...

funktool написа ...

Абсолютно подкрепям.

именно, нямам и аз нищо лично към него, и за това не искам да му вадя цитати от негови мнения, за да не се обиди нещо
ама как може в темата за мача с ботев да напише половин страница мнения за някви 2 руси шаврантии... че и ги следи коя кога ходи rfger:)

Аре аре...шаврантии....и ти беше в тая тема един джентълмен... et4:)

Най-отгоре
funktool
нд ное 04 2007, 23:48
Гост
MaXiMuM написа ...

funktool написа ...

WoW написа ...

funktool написа ...

Абсолютно подкрепям.

Аре аре...шаврантии....и ти беше в тая тема един джентълмен... et4:)

но поне в 2-3 реда, а не 25 (:
иначе много ясно, требе си култура 8) !alien
Най-отгоре
ji
пн ное 05 2007, 07:45

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
funktool видях какво си писал но първото ти мнение беше повече от рода на "аз мога да пиша и да снимам но не съм сигурен и още не съм решил"
за това не те включих в сигурните хора
слагам те за коментари и снимки

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
funktool
пн ное 05 2007, 11:45
Гост
ji написа ...

funktool видях какво си писал но първото ти мнение беше повече от рода на "аз мога да пиша и да снимам но не съм сигурен и още не съм решил"
за това не те включих в сигурните хора
слагам те за коментари и снимки

окей мерси :)
Най-отгоре
SHEIKH`
пн ное 05 2007, 12:00
Гост
Eeee, събрахте се!!!!! et4:) et4:) et4:)

gfef:)
Най-отгоре
ji
пн ное 05 2007, 20:40

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
все още търсим хора за снимки
не вярвам че няма други желаещи да получат невероятната чест да бъдат част от екипа на този легендарен сайт

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF