Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
www.naftata.com търси сътрудници |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
u-n |
| ||
Гост | Аз мога да правя снимки ама само с телефон :) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | а пък аз с грамофон | ||
Най-отгоре | | ||
Green_Honor |
| ||
Гост | berzerker написа ... а пък аз с грамофон може би имаш предвид МИКРОФОН !lol | ||
Най-отгоре | | ||
Green_fen |
| ||
Гост | fbhd:) fbhd:) fbhd:) Спокойно не съм толкова тъп и загорял че да пиша мнение за мача от което половината да е за русичките момиченца .Вече имам 1-2 коментара за мачовете на нафтата на начална страница и мисля че се справям що годе.Естествено като ji втори няма но все пак мисля че няма да е проблем за домакинските мачове да се редуваме а колкото до гостуванията признавам си че нямам почти никаква възможност да идвам било то поради финансова причина или някакви други затова наистина ще е добре за кометарите да бъде включен някой който всяко гостуване ще е там и ще пише коментари само за гостуванията примерно.Признавам си аз досега съм бил само в Зара на баража и миналия месец в Русе от гостуванията.Не че не искам всеки мач да съм на линия но просто нямам възможност myht:) sdfm:) [ Редактирано вт ное 06 2007, 12:01 ] | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | А кой ще бие тъпана??? | ||
Най-отгоре | | ||
kiko |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... А кой ще бие тъпана??? Тъпанари има много et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
Latino_Heat |
| ||
Гост | ji написа ... да правят снимки и да снимат видео на стадиона Готов съм да помогна със снимането на стадиона и с правенето на снимки. j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | поздравления влизаш в екипа Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
infusion |
| ||
Гост | Latino_Heat написа ... ji написа ... да правят снимки и да снимат видео на стадиона Готов съм да помогна със снимането на стадиона и с правенето на снимки. j7jk:) А така и даже ако имаш някои хубави снимки с добро качество ми ги прати че ми трябват | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | Green_fen написа ... fbhd:) fbhd:) fbhd:) Спокойно не съм толкова тъп и загорял че да пиша мнение за мача от което половината да е за русичките момиченца .Вече имам 1-2 коментара за мачовете на нафтата на начална страница и мисля че се справям що годе.Естествено като ji втори няма но все пак мисля че няма да е проблем за домакинските мачове да се редуваме а колкото до гостуванията признавам си че нямам почти никаква възможност да идвам било то поради финансова причина или някакви други затова наистина ще е добре за кометарите да бъде включен някой който всяко гостуване ще е там и ще пише коментари само за гостуванията примерно.Признавам си аз досега съм бил само в Зара на баража и миналия месец в Русе от гостуванията.Не че не искам всеки мач да съм на линия но просто нямам възможност myht:) sdfm:) ами да лек това имам предвид не върви да се биеш в гърдите колко си добър и да даваш оценки като си нямаш грам идея как играе отбора навънка все тая вече, аз бих писал коментарите за гостуванията, ако няма друг такъв желаещ | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|