Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения

<< Предишна тема | Следваща тема >>
www.naftata.com търси сътрудници
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори:
Автор Отговор
u-n
пн ное 05 2007, 21:04
Гост
Аз мога да правя снимки ама само с телефон :)
Най-отгоре
berzerker
вт ное 06 2007, 10:40
Гост
а пък аз с грамофон
Най-отгоре
Green_Honor
вт ное 06 2007, 11:35
Гост
berzerker написа ...

а пък аз с грамофон

може би имаш предвид МИКРОФОН !lol
Най-отгоре
Green_fen
вт ное 06 2007, 11:59
Гост
fbhd:) fbhd:) fbhd:)
Спокойно не съм толкова тъп и загорял че да пиша мнение за мача от което половината да е за русичките момиченца .Вече имам 1-2 коментара за мачовете на нафтата на начална страница и мисля че се справям що годе.Естествено като ji втори няма но все пак мисля че няма да е проблем за домакинските мачове да се редуваме а колкото до гостуванията признавам си че нямам почти никаква възможност да идвам било то поради финансова причина или някакви други затова наистина ще е добре за кометарите да бъде включен някой който всяко гостуване ще е там и ще пише коментари само за гостуванията примерно.Признавам си аз досега съм бил само в Зара на баража и миналия месец в Русе от гостуванията.Не че не искам всеки мач да съм на линия но просто нямам възможност myht:) sdfm:)

[ Редактирано вт ное 06 2007, 12:01 ]
Най-отгоре
bAcaRd!
вт ное 06 2007, 14:33
Гост
А кой ще бие тъпана???
Най-отгоре
kiko
вт ное 06 2007, 16:53
Гост
bAcaRd! написа ...

А кой ще бие тъпана???

Тъпанари има много et4:)
Най-отгоре
Latino_Heat
вт ное 06 2007, 23:18
Гост
ji написа ...

да правят снимки и да снимат видео на стадиона

Готов съм да помогна със снимането на стадиона и с правенето на снимки. j7jk:)
Най-отгоре
ji
вт ное 06 2007, 23:23

Регистриран потребител #1
Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18
съобщения: 3402
поздравления
влизаш в екипа

Автобуси от автогарите в Бургас
Най-отгоре
infusion
вт ное 06 2007, 23:32
Гост
Latino_Heat написа ...

ji написа ...

да правят снимки и да снимат видео на стадиона

Готов съм да помогна със снимането на стадиона и с правенето на снимки. j7jk:)

А така и даже ако имаш някои хубави снимки с добро качество ми ги прати че ми трябват
Най-отгоре
funktool
ср ное 07 2007, 13:12
Гост
Green_fen написа ...

fbhd:) fbhd:) fbhd:)
Спокойно не съм толкова тъп и загорял че да пиша мнение за мача от което половината да е за русичките момиченца .Вече имам 1-2 коментара за мачовете на нафтата на начална страница и мисля че се справям що годе.Естествено като ji втори няма но все пак мисля че няма да е проблем за домакинските мачове да се редуваме а колкото до гостуванията признавам си че нямам почти никаква възможност да идвам било то поради финансова причина или някакви други затова наистина ще е добре за кометарите да бъде включен някой който всяко гостуване ще е там и ще пише коментари само за гостуванията примерно.Признавам си аз досега съм бил само в Зара на баража и миналия месец в Русе от гостуванията.Не че не искам всеки мач да съм на линия но просто нямам възможност myht:) sdfm:)

ами да лек това имам предвид
не върви да се биеш в гърдите колко си добър и да даваш оценки
като си нямаш грам идея как играе отбора навънка
все тая вече, аз бих писал коментарите за гостуванията, ако няма друг такъв желаещ
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF