Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Продава/Купува |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
Dresta |
| ||
Гост | Мн яка шапка | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Raul написа ... Pirgos написа ... Правиш ли бартери за други артикули на Stone Island? Зависи какво имаш ,какъв размер е и т.н. Пуловер, бял, L, може и бартер за пуловер Lacoste, size 6, colour:orange. | ||
Най-отгоре | | ||
Raul |
| ||
Гост | Pirgos написа ... пиши на ЛС какво имаш.Raul написа ... Pirgos написа ... Правиш ли бартери за други артикули на Stone Island? Зависи какво имаш ,какъв размер е и т.н. Пуловер, бял, L, може и бартер за пуловер Lacoste, size 6, colour:orange. Bomberman ако още си заинтерисован за якето SI можеш да наминеш тея дни през Славейков !shy [ Редактирано пт ное 09 2007, 23:56 ] | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | Raul написа ... Pirgos написа ... пиши на ЛС какво имаш.Raul написа ... Pirgos написа ... Правиш ли бартери за други артикули на Stone Island? Зависи какво имаш ,какъв размер е и т.н. Пуловер, бял, L, може и бартер за пуловер Lacoste, size 6, colour:orange. Bomberman ако още си заинтерисован за якето SI можеш да наминеш тея дни през Славейков !shy пунта такава нали щях да го пробвам бе правеж rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
GreeNBoY |
| ||
Гост | Мартинооо не си купи един оригинален анцунг адидас от славеиков за 30 лева ..ами тез боклуци хахахаахх | ||
Най-отгоре | | ||
Raul |
| ||
Гост | funktool идвай мери докато Pirgos-a не е вкарал някоя по добра оферта 8) GreeNBoY като твойте не искам хахаха [ Редактирано нд ное 11 2007, 10:54 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Pirgos |
| ||
Гост | Raul написа ... funktool идвай мери докато Pirgos-a не е вкарал някоя по добра оферта 8) GreeNBoY като твойте не искам хахаха Давай му да мери, щото Пиргоса пак изчезва за неопределено време от форума. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | raul можеш ли да ми намериш горница lonsdale само че L размер щото S малко ще ми е тясна | ||
Най-отгоре | | ||
funktool |
| ||
Гост | valjoooo написа ... raul можеш ли да ми намериш горница lonsdale само че L размер щото S малко ще ми е тясна спокойно скоро ще предложим богат избор 8) и то на маркови lonsdale-ки 8) на достъпни цени ;) | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | funktool написа ... valjoooo написа ... raul можеш ли да ми намериш горница lonsdale само че L размер щото S малко ще ми е тясна спокойно скоро ще предложим богат избор 8) и то на маркови lonsdale-ки 8) на достъпни цени ;) Магазин ли ще отваряте :) Дано не продавате само Lonsdale . | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|