Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Бургас :: Град Бургас |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЩАНО И СЛЕДИЗБОРНО ИЗПЪЛНЕНО – Димитър Николов |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Mr.GREEN написа ... SHEIKH` написа ... dach написа ... бяха ме вдигнали лятото , платих 50лв репатриране , като отидох да си плащам акта ме "зарадваха" с още 100лв критерия е леко странен , преди това за колата на жена ми бяхме платили 50+20 20 лева е акта ако те вдигнат от улица, примерно на забранено място от пешеходна пътека, тротоар и т.н 100 лв е акта за паркиране в зелена площ и т.н dach да не би да си паркираш лимозето на футболния терен в ДЕ./зелена площ / , интересно изкуствената трева , за зелена площ ли се смята.Ако паркирам вартбурга на бай Тото /известен тотоиграч от нашия блок/ на терена с изкуствената трева , колко ще ме глобят. rfger:) Един фиш rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | dach написа ... имам противоречиво мнение за градоначалника ни , но определено е доста по-добре от пияндурника преди една седмица яко го псувах след като се изръсих точно 150 лв за паяка днес пък му се накефих максимално ,като гледам каква спортна площадка става до нас в Изгрев в този ред на мисли Неудачниците трябва да се събираме ми се струва, на пролет цяла нощ ще си цъкаме на изкуствена трева чудесна идея foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
slater |
| ||
Гост | чудесна идея | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Тая мишка, вече 2-ри месец отказва среща с нашето ръководство и не изпълнява обещанието си! Имало е конкурс за някакви терени на Спортни имоти и никой не им е казал,кога ще е той , а са ги поставили пред свършен факт. Ебал съм му майката и на този нещастник.От сигурен източник знам, че пиеяния взимал под масата пари, но вършел работа.Този само взимал, без да се ангажира със срокове или нещо конкретно! Вече съжелявам, че му дадох вота си! | ||
Най-отгоре | | ||
SHEIKH` |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Тая мишка, вече 2-ри месец отказва среща с нашето ръководство и не изпълнява обещанието си! Имало е конкурс за някакви терени на Спортни имоти и никой не им е казал,кога ще е той , а са ги поставили пред свършен факт. Ебал съм му майката и на този нещастник.От сигурен източник знам, че пиеяния взимал под масата пари, но вършел работа.Този само взимал, без да се ангажира със срокове или нещо конкретно! Вече съжелявам, че му дадох вота си! Nqmash pravo. | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | SHEIKH` написа ... Пламенски написа ... Тая мишка, вече 2-ри месец отказва среща с нашето ръководство и не изпълнява обещанието си! Имало е конкурс за някакви терени на Спортни имоти и никой не им е казал,кога ще е той , а са ги поставили пред свършен факт. Ебал съм му майката и на този нещастник.От сигурен източник знам, че пиеяния взимал под масата пари, но вършел работа.Този само взимал, без да се ангажира със срокове или нещо конкретно! Вече съжелявам, че му дадох вота си! Nqmash pravo. Бат Андро, имам право и то огроооомно! Аз съм избирател и съм пуснал вота си за него! След,като съм преценил, че е по-голяма мишка от пияния, значи е така! Може да ги сравняваме и двамата. Единият ни почна, другият ще ни довърши!!!! Щеше да съди Костадинов - какво стана. Популист! Поредният лапач... | ||
Най-отгоре | | ||
bateto_toshko |
| ||
Гост | имам един познат с множенствена склероза.На месец му трябват 2 хиляди лева за някакви инжекции.Преди му се отпускаха , сега от както Б.Б. е на власт не.Да умира кво толкова , нали..... А иначе Б.Б.тези приказки за здравето и автомобилите може да си ги завре на едно черно и топло място....убийци Ако нямат намерение да дават пари за Нафтата , поне да ги дадат за медицина макар , че се съмнявам.....поредните измищльотковци Предните ги разкривахме след 1-2 години , тези още на 3 месец [ Редактирано пт ное 20 2009, 17:52 ] | ||
Най-отгоре | | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | а кмета на бургас е педераст ! | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | Абсолютно подкрепям двете мнения по горе ...!!! Тези сегашните по нищо не се различават от предишните... Батето_тошко много догре те разбирам все пак се занимавам с лекарствени медикаменти и знам колко хора са обречени след като урязаха парите на НЗОК и здравните патеки.... А кмета не виждам какво толкова е свъшил до сега .... направи една спортна площадка в Изгрев и това е като на Йоан градинките за замазване на очите... | ||
Най-отгоре | | ||
rayko_bm |
| ||
Гост | Да разбирам, че на са ни отпуснали пари, така ли? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|