Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Правила и анонси :: Правила, анонси и предложения |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Nova Pesen |
Отиди на страница << >> | |
Редактори:
|
Автор | Отговор | ||
sn |
| ||
Гост | нефтохимик обичаме, нефтохимик върви напред, нефтохимик и ний с теб, нефтохимик але але, нефтохимик един отбор, нефтохимик една мечта, нефтохимик една съдба, нефтохимик е в кръвта, нефтохимик в милион сърца нефтохимик с вас сега! ето и моето предложение ! :) | ||
Най-отгоре | | ||
HOORAI |
| ||
Гост | стабилно е :) | ||
Най-отгоре | | ||
berzerker |
| ||
Гост | sn написа ... нефтохимик обичаме, нефтохимик върви напред, нефтохимик и ний с теб, нефтохимик але але, нефтохимик един отбор, нефтохимик една мечта, нефтохимик една съдба, нефтохимик е в кръвта, нефтохимик в милион сърца нефтохимик с вас сега! ето и моето предложение ! :) даи мелодия | ||
Най-отгоре | | ||
PETRUCCIANI |
| ||
Гост | sn написа ... нефтохимик обичаме, нефтохимик върви напред, нефтохимик и ний с теб, нефтохимик але але, нефтохимик един отбор, нефтохимик една мечта, нефтохимик една съдба, нефтохимик е в кръвта, нефтохимик в милион сърца нефтохимик с вас сега! ето и моето предложение ! :) Супер е! | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | ама 6те го диктуваме ли ? хах маи трябва и мелодия | ||
Най-отгоре | | ||
Dresta |
| ||
Гост | Аз викам първо всички да пеем на стадиона и тогава нови песни месни. Вчера пак половината си пазиха гласчетата за Мюзик Айдъл | ||
Най-отгоре | | ||
HOORAI |
| ||
Гост | отиваш пееш като за последно и тва е ве :) | ||
Най-отгоре | | ||
gogomircho |
| ||
Гост | sn написа ... нефтохимик обичаме, нефтохимик върви напред, нефтохимик и ний с теб, нефтохимик але але, нефтохимик един отбор, нефтохимик една мечта, нефтохимик една съдба, нефтохимик е в кръвта, нефтохимик в милион сърца нефтохимик с вас сега! ето и моето предложение ! Супер!!! sdfm:) [ Редактирано пт мар 28 2008, 11:10 ] | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | мелодията бях е пратил на berzerker незнам дали е сполучлива , аз я измислих но щом нищо не е казал може би не е харесана! | ||
Най-отгоре | | ||
Bobi |
| ||
Гост | така и така сме трагнали да даваме предложения... Ето едно от мен ,но не е песен с текст, една от онези популярни мелодии,които я пеят наи ве4е италианските тифози . Мн яко се полу4ава като гледам на стадионите мелодията от The White Stripes-Seven Nation Army j7jk:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|