Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Свободен агент |
Отиди на страница >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Rafael |
| ||
Гост | Значи досега не съм играл мач в "Зелената лига" нямам отбор,а ми се играе висок - 182 см тегло - 80 кг предишни отбори - Нефтохимик,Рома,Барселона rfger:) мога да играя на всеки пост без вратар ако някои отбор има нужда от играч като мен да пише P.S. Ако темата не е подходяща я заключете и ми пишете на ЛС. [ Редактирано нд дек 02 2007, 21:47 ] | ||
Най-отгоре | | ||
valjo |
| ||
Гост | Жи този е за нашият отбор пулен неудачник:) | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | Може да се пробва при шампионите и без това сме малко на брой.. | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | Не,не аз това момче го познавам и естествено ще го предложа на мойте фаворити от ТОРСИДА ,защото съм доста добре запознат с качествата му. Изключителна борбеност,себераздаване,кративност и ... индивидуалност са само част от качествата му :D А за вратата не се притеснявай там няма да играеш все пак мястото е запазено за непробиваемия Явор Христов-Баха ! | ||
Най-отгоре | | ||
NAFTEX_BS |
| ||
Гост | et4:) et4:) foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | valjo написа ... Жи този е за нашият отбор пулен неудачник:) И аз мисля така!Да го пробваме ,а? | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Свободния агент ве4е е превлякън благодарение на Менеджера му Руско Русков познат в средите на футбола като откривател на таленти.Договорът му е доживот освен Барса ако не искат да си го вземат.Там ще се спори за сума! | ||
Най-отгоре | | ||
Rafael |
| ||
Гост | така,вече съм подписал предварителен договор и от сега нататък ще нося неопределения на цвят,все още,екип на AS Торсида те първи се свързаха с мен,като голяма заслуга за трансфера има техния скаут - Руси ||| трансфената сума е публично достояние - каса "Старопрамен" и 2 по-хубавички фенки !amazed | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | За касата Старопрамен ,ще се станат 2 зависимост от игра ти.За хубави фенки ги търси при агента ти.Може да ти предложи Тифани и Росица:) | ||
Най-отгоре | | ||
Rafael |
| ||
Гост | това са подробности,които ще решим в последствие | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница >> | |
|