Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Свободен агент |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
baha_again |
| ||
Гост | Онли Торсида:П | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | Много съм доволен ,че този трансфер стана факт макар в началото играча да искаше непосилна за клубното ръководство седмична заплата rfger:) Определено мога да кажа,че ТОРСИДА са основен фаворит за титлата този сезон ,даже почвам да се изкушавам вече да играя и нищо чудно на някои мач да заменя костюма и обувките със спортен екип и гуменки rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | u-n написа ... Много съм доволен ,че този трансфер стана факт макар в началото играча да искаше непосилна за клубното ръководство седмична заплата rfger:) Определено мога да кажа,че ТОРСИДА са основен фаворит за титлата този сезон ,даже почвам да се изкушавам вече да играя и нищо чудно на някои мач да заменя костюма и обувките със спортен екип и гуменки rfger:) Стига Торцида да играе в А група догодина cef:) | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... u-n написа ... Много съм доволен ,че този трансфер стана факт макар в началото играча да искаше непосилна за клубното ръководство седмична заплата rfger:) Определено мога да кажа,че ТОРСИДА са основен фаворит за титлата този сезон ,даже почвам да се изкушавам вече да играя и нищо чудно на някои мач да заменя костюма и обувките със спортен екип и гуменки rfger:) Стига Торцида да играе в А група догодина cef:) Еми дано играят,защото ще е жалко толкова надежден отбор да мачка в Б групата er:) То кога ще се реши дали новите отбори ще започват направо от А група? | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | u-n написа ... bAcaRd! написа ... u-n написа ... Много съм доволен ,че този трансфер стана факт макар в началото играча да искаше непосилна за клубното ръководство седмична заплата rfger:) Определено мога да кажа,че ТОРСИДА са основен фаворит за титлата този сезон ,даже почвам да се изкушавам вече да играя и нищо чудно на някои мач да заменя костюма и обувките със спортен екип и гуменки rfger:) Стига Торцида да играе в А група догодина cef:) Еми дано играят,защото ще е жалко толкова надежден отбор да мачка в Б групата er:) То кога ще се реши дали новите отбори ще започват направо от А група? Живко трябва да каже ама според мен ще сме разделени на А и Б.Поне това ми изглежда най-удачния вариант.А кой от всичките нови отбори ще заиграе в А догодина според мен ще се реши от турнир между тях игран на принципа на директни елиминации. | ||
Най-отгоре | | ||
Rafael |
| ||
Гост | а не е ли по-добре да има 2 паралелни групи като победителите от тях играят на финал а вторите отбори на малък финал за 3-4 място 3-те за 5-6 останалите в класирането ще се преквалифицират във фенове за тези исторически срещи sdfm:) колкото до Руси какви обувки,какви костюми,какви 5 лева? слагай анцуга и още първата контрола на терена foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Rafael написа ... а не е ли по-добре да има 2 паралелни групи като победителите от тях играят на финал а вторите отбори на малък финал за 3-4 място 3-те за 5-6 останалите в класирането ще се преквалифицират във фенове за тези исторически срещи sdfm:) колкото до Руси какви обувки,какви костюми,какви 5 лева? слагай анцуга и още първата контрола на терена foot:) Ми няма да е мн забавно да бием наред в Б и нещо тази идея не ми харесва.Адки неравнопаставено е така.Да се правят 2 групи и отях да излизат 1 вите 4 и там на деректна елиминация.Секи един нов отбор би искал да играе стойности ма4ове. | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | baha_again написа ... Rafael написа ... а не е ли по-добре да има 2 паралелни групи като победителите от тях играят на финал а вторите отбори на малък финал за 3-4 място 3-те за 5-6 останалите в класирането ще се преквалифицират във фенове за тези исторически срещи sdfm:) колкото до Руси какви обувки,какви костюми,какви 5 лева? слагай анцуга и още първата контрола на терена foot:) Ми няма да е мн забавно да бием наред в Б и нещо тази идея не ми харесва.Адки неравнопаставено е така.Да се правят 2 групи и отях да излизат 1 вите 4 и там на деректна елиминация.Секи един нов отбор би искал да играе стойности ма4ове. А откъде знаеш че в Б група няма да има стойностни отбори? | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Съмнение др си е пове4е равностойни ма4ове. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | едва ли в "Б" група ще има отбори като грийн тийм ,спортинги дрийм тийм по вероятно е да са с класа под тях | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|