Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Свободен агент
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
baha_again
вт дек 04 2007, 17:11
Гост
Онли Торсида:П
Най-отгоре
u-n
вт дек 04 2007, 17:30
Гост
Много съм доволен ,че този трансфер стана факт макар в началото играча да искаше непосилна за клубното ръководство седмична заплата rfger:)
Определено мога да кажа,че ТОРСИДА са основен фаворит за титлата този сезон ,даже почвам да се изкушавам вече да играя и нищо чудно на някои мач да заменя костюма и обувките със спортен екип и гуменки rfger:)
Най-отгоре
bAcaRd!
вт дек 04 2007, 18:30
Гост
u-n написа ...

Много съм доволен ,че този трансфер стана факт макар в началото играча да искаше непосилна за клубното ръководство седмична заплата rfger:)
Определено мога да кажа,че ТОРСИДА са основен фаворит за титлата този сезон ,даже почвам да се изкушавам вече да играя и нищо чудно на някои мач да заменя костюма и обувките със спортен екип и гуменки rfger:)

Стига Торцида да играе в А група догодина cef:)
Най-отгоре
u-n
вт дек 04 2007, 19:26
Гост
bAcaRd! написа ...

u-n написа ...

Еми дано играят,защото ще е жалко толкова надежден отбор да мачка в Б групата er:)
То кога ще се реши дали новите отбори ще започват направо от А група?
Най-отгоре
bAcaRd!
вт дек 04 2007, 20:53
Гост
u-n написа ...

bAcaRd! написа ...

u-n написа ...

Еми дано играят,защото ще е жалко толкова надежден отбор да мачка в Б групата er:)
То кога ще се реши дали новите отбори ще започват направо от А група?

Живко трябва да каже ама според мен ще сме разделени на А и Б.Поне това ми изглежда най-удачния вариант.А кой от всичките нови отбори ще заиграе в А догодина според мен ще се реши от турнир между тях игран на принципа на директни елиминации.
Най-отгоре
Rafael
вт дек 04 2007, 21:06
Гост
а не е ли по-добре да има 2 паралелни групи като победителите от тях играят на финал
а вторите отбори на малък финал за 3-4 място
3-те за 5-6
останалите в класирането ще се преквалифицират във фенове за тези исторически срещи sdfm:)

колкото до Руси
какви обувки,какви костюми,какви 5 лева?
слагай анцуга и още първата контрола на терена foot:)
Най-отгоре
baha_again
ср дек 05 2007, 10:57
Гост
Rafael написа ...

а не е ли по-добре да има 2 паралелни групи като победителите от тях играят на финал
3-те за 5-6
останалите в класирането ще се преквалифицират във фенове за тези исторически срещи sdfm:)

колкото до Руси

Ми няма да е мн забавно да бием наред в Б и нещо тази идея не ми харесва.Адки неравнопаставено е така.Да се правят 2 групи и отях да излизат 1 вите 4 и там на деректна елиминация.Секи един нов отбор би искал да играе стойности ма4ове.
Най-отгоре
bAcaRd!
ср дек 05 2007, 13:24
Гост
baha_again написа ...

Rafael написа ...

3-те за 5-6

колкото до Руси

Ми няма да е мн забавно да бием наред в Б и нещо тази идея не ми харесва.Адки неравнопаставено е така.Да се правят 2 групи и отях да излизат 1 вите 4 и там на деректна елиминация.Секи един нов отбор би искал да играе стойности ма4ове.

А откъде знаеш че в Б група няма да има стойностни отбори?
Най-отгоре
baha_again
ср дек 05 2007, 13:37
Гост
Съмнение др си е пове4е равностойни ма4ове.
Най-отгоре
valjoooo
ср дек 05 2007, 13:41
Гост
едва ли в "Б" група ще има отбори като грийн тийм ,спортинги дрийм тийм
по вероятно е да са с класа под тях
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF