Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Свободен агент |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група. По този начин се фаворитизират едни за сметка на други. Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме. А бяха последния срещу първия. И съм сигурен, че другия сезон ще има много такива отбори. При 10 отбора просто е абсолютно безсмислено да се правят 2 групи... | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група. По този начин се фаворитизират едни за сметка на други. Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме. Сега си спомнете и 2-рото полувреме и крайния резултат :D | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | 10-6 4иста доза лигавня само и единствено затова. | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | да вярно при 7-2 повечето от нашите спряха да играят в тази контрола но нека не забравяме че бяха половината титуляри за спортинг а иначе ако наистина са 10 отбора няма смисъл от "А" и "Б" група | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | bAcaRd! написа ... MaXiMuM написа ... Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група. По този начин се фаворитизират едни за сметка на други. Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме. Сега си спомнете и 2-рото полувреме и крайния резултат :D Да, но мисълта ми е, че ако се махнат половината отбори, приятната изненада ще бъде само мираж за Зелената лига. А следващия сезон се очертава истински интересен. Специално за нашия отбор смея да заявя, че ще е поне 2-3 пъти по-добър от миналия сезон и със сигурност няма да сме последни. | ||
Най-отгоре | | ||
WoW |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група. По този начин се фаворитизират едни за сметка на други. Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме. А бяха последния срещу първия. И съм сигурен, че другия сезон ще има много такива отбори. При 10 отбора просто е абсолютно безсмислено да се правят 2 групи... До момента новите отбори изявили желание са от 5 нагоре foot:) [ Редактирано чт дек 06 2007, 10:36 ] | ||
Най-отгоре | | ||
Plamenski |
| ||
Гост | WoW написа ... MaXiMuM написа ... Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група. По този начин се фаворитизират едни за сметка на други. Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме. А бяха последния срещу първия. И съм сигурен, че другия сезон ще има много такива отбори. При 10 отбора просто е абсолютно безсмислено да се правят 2 групи... До момента новите отбори изявили желание са от 5 нагоре foot:) Интересна бройка,математически издържана foot:) | ||
Най-отгоре | | ||
hlapeto |
| ||
Гост | саберете 2 и 2 (7 и 5) и 12 отбора,не са мн за 1 парвество :) | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | 12 не са много но дали до началото на първенството няма да станат 13 или 15 примерно а може и 19 нищо не се знае след като се попълнят заявките и картотеките тогава ще се мисли за схема така е най добре мисля | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Plamenski написа ... WoW написа ... MaXiMuM написа ... Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група. По този начин се фаворитизират едни за сметка на други. Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме. А бяха последния срещу първия. И съм сигурен, че другия сезон ще има много такива отбори. При 10 отбора просто е абсолютно безсмислено да се правят 2 групи... До момента новите отбори изявили желание са от 5 нагоре foot:) Интересна бройка,математически издържана foot:) Абсолютно. Колега, дайте си книжката, получавате 6 за срока и за годината. foot:) От тия 5 нагоре половината със сигурност няма да могат да вземат участие. В това съм повече от убеден. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|