Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Свободен агент |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
Plamenski |
| ||
Гост | foot:) foot:) gh5g4:) | ||
Най-отгоре | | ||
bAcaRd! |
| ||
Гост | MaXiMuM написа ... Plamenski написа ... WoW написа ... MaXiMuM написа ... Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група. По този начин се фаворитизират едни за сметка на други. Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме. А бяха последния срещу първия. И съм сигурен, че другия сезон ще има много такива отбори. При 10 отбора просто е абсолютно безсмислено да се правят 2 групи... До момента новите отбори изявили желание са от 5 нагоре foot:) Интересна бройка,математически издържана foot:) Абсолютно. Колега, дайте си книжката, получавате 6 за срока и за годината. foot:) От тия 5 нагоре половината със сигурност няма да могат да вземат участие. В това съм повече от убеден. И защо така си мислиш? | ||
Най-отгоре | | ||
niksana |
| ||
Гост | аве тази тема не ели е направене за играчи които нямат отбор да си пишат характеристиките вии тука го обарнахте на някви математики ,колко отбори са подава молби и тем подобни [ Редактирано сб дек 08 2007, 14:49 ] | ||
Най-отгоре | | ||
VaMPiRa |
| ||
Гост | Досега не съм играл мач в "Зелената лига" и нямам отбор, но много ми се играе. Висок 174, 64 кг. Добър играч съм и ако някой отбор проявява интерес да пише кога и каде да се появя за проби :) | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | На колко си? | ||
Най-отгоре | | ||
ivo_90 |
| ||
Гост | na 18 е аз съм виждал играта му има защо да бъде привлечен в някои от отборите :) | ||
Най-отгоре | | ||
AngelsDance |
| ||
Гост | Добре бе. Айде някой да пусне една анкета да се питат всички какво им и мнението за групите 1 или 2. Аз лично съм само за 1 група - по-забавно ще е апък и ако се разделим на две става няква ... дискриминация. Щом са се записали момчетата значи искат да премерят сили с всички отбори.... Нетрябва да ги лишаваме от това :) :P | ||
Най-отгоре | | ||
Green |
| ||
Гост | AngelsDance написа ... Добре бе. Айде някой да пусне една анкета да се питат всички какво им и мнението за групите 1 или 2. Аз лично съм само за 1 група - по-забавно ще е апък и ако се разделим на две става няква ... дискриминация. Щом са се записали момчетата значи искат да премерят сили с всички отбори.... Нетрябва да ги лишаваме от това :) :P Какво общо има написаното от тебе с темата"свободен агент"? Всеки пише каквото и където му скимне.... резултата е пълен хаос в темите [ Редактирано сб яну 26 2008, 11:37 ] | ||
Най-отгоре | | ||
valjoooo |
| ||
Гост | ФК Торсида търси спешно двама свободни агенти без значение на кои постове който е заинтересован да ми пише лично съобщение | ||
Най-отгоре | | ||
baha_again |
| ||
Гост | Фк Торсида да земат да си стегнат редиците,не да взимат нови футболисти,4е ми писна от звезди. | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|