Форуми
Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство

<< Предишна тема | Следваща тема >>
Свободен агент
Отиди на страница   <<        >>  
Редактори: ji
Темата е затворена
Автор Отговор
Plamenski
чт дек 06 2007, 14:03
Гост
foot:) foot:) gh5g4:)
Най-отгоре
bAcaRd!
чт дек 06 2007, 21:39
Гост
MaXiMuM написа ...

Plamenski написа ...

WoW написа ...

MaXiMuM написа ...

Добре де, при положение, че сме общо 10 отбора (не сме 20 примерно) защо трябва да има и Б група.
По този начин се фаворитизират едни за сметка на други.
Спомням си примерно Зелената Машина какво бяха направили с отбора на Спортинг за 1 полувреме.
А бяха последния срещу първия.
И съм сигурен, че другия сезон ще има много такива отбори.
При 10 отбора просто е абсолютно безсмислено да се правят 2 групи...

До момента новите отбори изявили желание са от 5 нагоре foot:)

Интересна бройка,математически издържана foot:)

Абсолютно. Колега, дайте си книжката, получавате 6 за срока и за годината. foot:)

От тия 5 нагоре половината със сигурност няма да могат да вземат участие. В това съм повече от убеден.

И защо така си мислиш?
Най-отгоре
niksana
сб дек 08 2007, 14:49
Гост
аве тази тема не ели е направене за играчи които нямат отбор да си пишат характеристиките вии тука го обарнахте на някви математики ,колко отбори са подава молби и тем подобни

[ Редактирано сб дек 08 2007, 14:49 ]
Най-отгоре
VaMPiRa
пт яну 25 2008, 19:23
Гост
Досега не съм играл мач в "Зелената лига" и
нямам отбор, но много ми се играе.

Висок 174, 64 кг.

Добър играч съм и ако някой отбор проявява интерес да пише кога и каде да се появя за проби :)
Най-отгоре
baha_again
пт яну 25 2008, 21:54
Гост
На колко си?
Най-отгоре
ivo_90
сб яну 26 2008, 00:16
Гост
na 18 е аз съм виждал играта му има защо да бъде привлечен в някои от отборите :)
Най-отгоре
AngelsDance
сб яну 26 2008, 11:10
Гост
Добре бе. Айде някой да пусне една анкета да се питат всички какво им и мнението за групите 1 или 2. Аз лично съм само за 1 група - по-забавно ще е апък и ако се разделим на две става няква ... дискриминация. Щом са се записали момчетата значи искат да премерят сили с всички отбори.... Нетрябва да ги лишаваме от това :) :P
Най-отгоре
Green
сб яну 26 2008, 11:36
Гост
AngelsDance написа ...

Добре бе. Айде някой да пусне една анкета да се питат всички какво им и мнението за групите 1 или 2. Аз лично съм само за 1 група - по-забавно ще е апък и ако се разделим на две става няква ... дискриминация. Щом са се записали момчетата значи искат да премерят сили с всички отбори.... Нетрябва да ги лишаваме от това :) :P

Какво общо има написаното от тебе с темата"свободен агент"? Всеки пише каквото и където му скимне.... резултата е пълен хаос в темите

[ Редактирано сб яну 26 2008, 11:37 ]
Най-отгоре
valjoooo
нд яну 27 2008, 13:01
Гост
ФК Торсида търси спешно двама свободни агенти без значение на кои постове
който е заинтересован да ми пише лично съобщение
Най-отгоре
baha_again
нд яну 27 2008, 13:07
Гост
Фк Торсида да земат да си стегнат редиците,не да взимат нови футболисти,4е ми писна от звезди.
Най-отгоре
Отиди на страница   <<        >>   

Иди:     Най-отгоре

Публикувайте тази тема: rss 0.92 Публикувайте тази тема: rss 2.0 Публикувайте тази тема: RDF