Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Сокър*тийм |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
berzerker |
| ||
Гост | лошо!!! момчетата определено щяха да вдигнат нивото на Б група. успех в по нататъчни начинания. | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | амии с минус 20 точки и оставане в Б група няма как да не се откажат...аз пък тъкмо да почна тоя сезон с тях и то зе че се разпадна отбора,даеба... | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | niko_nsg написа ... амии с минус 20 точки и оставане в Б група няма как да не се откажат...аз пък тъкмо да почна тоя сезон с тях и то зе че се разпадна отбора,даеба... Ми като не спазват правилата, ще бъдат наказани! Нека да докажат, че наистина са добри и отново влязат в А група! ....... и без нередовни играчи. | ||
Най-отгоре | | ||
u-n |
| ||
Гост | sn написа ... niko_nsg написа ... амии с минус 20 точки и оставане в Б група няма как да не се откажат...аз пък тъкмо да почна тоя сезон с тях и то зе че се разпадна отбора,даеба... Ми като не спазват правилата, ще бъдат наказани! Нека да докажат, че наистина са добри и отново влязат в А група! ....... и без нередовни играчи. Каква е историята с това наказание,че не следя отблизо нещата. | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | Имаше момче в отбора,което е тренирало в Малко Търново,но преди година и полувина или нещо такова,то и аз не съм много на ясно... | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | Николай Балев(Сокър Тийм) се е подвизавал в същата група, но за отбора на Странджа(М.Търново), също при протичането на Сезон 2 на Зелената лига. Дисциплинарната комисия взе следното решение: Сокър Тийм продължават своето участие в Лигата в Б група, а на тяхно място в А група влизат следващите в класирането - Изпалените. Сокър Тийм започват новото издание с пасив от 20 точки, като нередовните играчи няма да играят в Зелената лига. zelenataliga.com ------------------------------------------------------ по мое изчисление не е година и половина все пак сезон 2 започна точно преди една! а тук става въпрос "по време на сезон две" | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | много навътре го взимате с тая лига ;) да видим колко човека ще останат да цъкат с вас ;) | ||
Най-отгоре | | ||
sn |
| ||
Гост | gsr:) [ Редактирано сб мар 28 2009, 01:41 ] | ||
Най-отгоре | | ||
ultra |
| ||
Гост | тая лига момчета,преди всичко е за феновете на Нафтата,не е за всяква др. паплач,всеки който е за трофеи и за награди да го духа,изобщо не разбирам защо се допускат хора,който не са фенове,дори и не са за НАФТАТА.... | ||
Най-отгоре | | ||
niko_nsg |
| ||
Гост | защото в противен случай ще останат 20 човека,капиш? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|