Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Вицове |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | Седи си майката на Иванчо в кухнята и ядосана мие чинии. Изведнъж влиза малкия Иванчо при нея и започва да вика: - Баба има мида, баба има мида... Майка му му се развиква: - Абе, махай ми се от главата бе. He ме занимавай с глупости! След малко Иванчо пак нахълтва в кухнята и започва да крещи: - Баба има мида, баба има мида... Майка му пак го изгонила, но след поредното нахълтване решила да види какво става. Отива тя в другата стая и какво да види: Бабата на Иванчо била легнала разкрачена и заспала. Тогава майката на Иванчо се обърнала към него и му казала: - Абе каква мида бе, тва е на бабати путката... А Иванчо казал: - Може да е путка, ама на вкус е като мида... | ||
Най-отгоре | | ||
diesel |
| ||
Гост | Мач за купата на България: играят Черноморец и Нефтохимик. 90-та минута на мача,резултата е 0:0. Съдията отсъжда пряк-свободен удар за Нафтата. Тошко Киселичков си наглася топката.Стената е построена,но всички от нея са се обърнали с лице към своята врата!!!Паскал Борел им се кара -А бе дръвници,вие що сте застанали така бе? А Йохен Зайц му отговаря:-Не знам за теб,ама ние искаме да видим гола! | ||
Най-отгоре | | ||
geore82 |
| ||
Гост | diesel написа ... Мач за купата на България: играят Черноморец и Нефтохимик. 90-та минута на мача,резултата е 0:0. Съдията отсъжда пряк-свободен удар за Нафтата. Тошко Киселичков си наглася топката.Стената е построена,но всички от нея са се обърнали с лице към своята врата!!!Паскал Борел им се кара -А бе дръвници,вие що сте застанали така бе? А Йохен Зайц му отговаря:-Не знам за теб,ама ние искаме да видим гола! хахаха ей това е много добро..... rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
HERO_KURVO |
| ||
Гост | diesel написа ... Мач за купата на България: играят Черноморец и Нефтохимик. 90-та минута на мача,резултата е 0:0. Съдията отсъжда пряк-свободен удар за Нафтата. Тошко Киселичков си наглася топката.Стената е построена,но всички от нея са се обърнали с лице към своята врата!!!Паскал Борел им се кара -А бе дръвници,вие що сте застанали така бе? А Йохен Зайц му отговаря:-Не знам за теб,ама ние искаме да видим гола! Велико! ||| | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | diesel написа ... Мач за купата на България: играят Черноморец и Нефтохимик. 90-та минута на мача,резултата е 0:0. Съдията отсъжда пряк-свободен удар за Нафтата. Тошко Киселичков си наглася топката.Стената е построена,но всички от нея са се обърнали с лице към своята врата!!!Паскал Борел им се кара -А бе дръвници,вие що сте застанали така бе? А Йохен Зайц му отговаря:-Не знам за теб,ама ние искаме да видим гола! Хахахаа, това е история майна,. | ||
Най-отгоре | | ||
ultra_nafta_svishtov |
| ||
Гост | И те искат да видят "пълната с царевица врата". | ||
Най-отгоре | | ||
Пламенски |
| ||
Гост | Сори, за английския! Arab in US embassy for visa Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female? Arab : Both male and female and sometimes even camels. Consul: Holy cow! Arab : Yes, cows and dogs too!!!! Consul: Man,…….. isn’t it hostile Arab : Horse style, dog style, any style Consul: Oh………. dear! Arab : Deer? No deer, they run too fast | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | Пламенски написа ... Сори, за английския! Arab in US embassy for visa Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female? Arab : Both male and female and sometimes even camels. Consul: Holy cow! Arab : Yes, cows and dogs too!!!! Consul: Man,…….. isn’t it hostile Arab : Horse style, dog style, any style Consul: Oh………. dear! Arab : Deer? No deer, they run too fast Арабин в американското посолство за виза Консул: Какво е вашето име? Арабски: Абдул Азиз Консул: секс? Арабин: шест до десет пъти на седмица Консул: искам да кажа, момче или момиче? Арабин: и двамата мъже и жени, а понякога дори и камили. Консул: Светата крава! Арабски: да, крави и кучета също!! Консул: човече, ... ... .. не е ли враждебно Арабски: конен стил, кучешки стил, всеки стил Консул: О ... ... .... уважаеми..! Арабски: елен? Не елен, движат се прекалено бързо.. хах [ Редактирано чт ное 26 2009, 15:44 ] | ||
Най-отгоре | | ||
dae |
| ||
Гост | по объркал си превода май... А и като се преведе на български се губи играта на думи... | ||
Най-отгоре | | ||
TojaRaSaN |
| ||
Гост | знам, че не е както трябва, ама и ти го каза, като се превежда става по-sux :D | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|