Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Забавление :: Различно от футбол |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Вицове |
Отиди на страница << | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
MuTHu4aP |
| ||
Гост | - Защо феновете на Локо Пловдив вече само скандират, но не пеят песни? - Защо ги е страх, че Коко Динев ще ги забремени | ||
Най-отгоре | | ||
NBFC!!! |
| ||
Гост | 3-ма фена (на Нефтохимик;Берое и Черноморец) правили далавери в Индия, но ги хванали и решили да ги накажат с по 100 удара с камшик, но им дали право на по едно желание. Първи бил фена на Берое. Той пожелал да му вържат 10 възглавници на гърба, но след 15 удар възглавниците се скъсали и той усетил ударите на гърба си. Този от Черноморец поискал 20 възглавници, но след 25 удар пак било всичко на голо. Стояли си двамата фена пребити в ъгъла и чакали наказанието на фена на Нафтата. Той станал позасмял се и погледнал към палача си и казал: - Моето желание да завържеш тези двамата на гърба ми и да ми удвоиш наказанието. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Двама обратни пътували в самолет от Европа за САЩ.Дълъг нощен полет над океана! Единия казал: - Искаш ли опитаме да го направим тук на 10000 метра над океана?Каква романтика само,нали?! - Добре.Обаче чакай да заспят всички и тогава.Няма да се излагаме.Ние сме бизнесмени. Изчакали да засасят лампите в салона и да се приберат стюардесите.Тогава пасивния казал: - Ще направя една проба.Ще си поискам една кола и ако никой не реагира почваме. - Може ли една кола?-провикнал се той,обаче никой не реагирал и почнали секса. На сутринта стюардесата влязла в салона и попитала: - Драги пътници цяла нощ никой не си поиска нищо!Добре ли се чувствахте? Един пътник се обадил: - Как да си поискаш? Един си поръча кола и го е***а цяла нощ! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Година 1991-а: 1. Принц Чарлз се жени. 2. Ливърпул стават шампиони на Европа 3. Австралия губи Ashes (крикет) 4. Умира Папата Година 2005-а: 1. Принц Чарлз се жени (отново). 2. Ливърпул става шампион на Европа (отново). 3. Австралия губи Ashes (отново). 4. Умира Папата (отново). Моралния извод? Ако принц Чарлз реши отново да се жени, моля предупредете Папата. ------------------------------------------------------------------------------------- Един кон отива на зъболекар. - Искам да ми извадиш всичките зъби - казва конят. - Как, та ти си кон? - отговаря зъболекарят. - Нищо, ти ми ги извади. Зъболекарят извадил зъбите на коня, конят станал, избърсал се и казал: - Е, и сега ако ми кажат, че приличам на Роналдиньо ще им *** майката. --------------------------------------------------------------------------------------------- Рафаел Бенитес: - Нашето ново крило е на стойност 5 милиона паунда и го наричам "играч чудо". Сър Алекс Фъргюсън: - Защо пък го наричаш така? - Ами, като го гледам, всеки път се чудя защо го купих! ------------------------------------------------------------------------------- Балъка се кара на футболистите: - Казах ви да играете така, както никога досега не сте играли! А не все едно никога досега не сте играли! rfger:) rfger:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << | |
|