Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Отбори |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
Фк Пауър |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Автор | Отговор | ||
ViKtoR |
| ||
Гост | Decimator написа ... Вие сте един отборите, които много ценя в тази Лига. Бъдете здрави, а ние Фестърите, ви обещаваме коректен двубой, без нерви и рискова игра. Избран ни е един от най-добрите съдии. Нека направил празник за всички нас. мерси за думите er:) Успех и на вас и дано стане качествен мач sdfm:) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Тук ли е пресконференцията преди мача? Ех... Какви са залозите? Ще има ли фенки по трибуните? Уф деба... забравих да кажа... Мачът е в неделя, нали. Петък и събота се очертават тежки вечери. Хич не ми изглежда на добре.. gfef:) | ||
Най-отгоре | | ||
ALIVE |
| ||
Гост | аз както почивам събота ниделя и пундрелник ... ша са пий преди, по време на и след мача :) Само дето явно рефера е поръчков и шъ нъ пурежи | ||
Най-отгоре | | ||
Joro |
| ||
Гост | Power ае да се съберем да поритаме кам 6-7 :) | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | :) | ||
Най-отгоре | | ||
Decimator |
| ||
Гост | Момчета, направихме голям мач днес. Резултатът не е важен. Заслужихте уважението на всички! Радвам се, че бях част от днешния мач срещу вас. Респект, Пауър! | ||
Най-отгоре | | ||
green_boy91 |
| ||
Гост | утре контрола 2 ч. в строителния ? ако не скоро. | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | дае добре ! | ||
Най-отгоре | | ||
Man-Utd |
| ||
Гост | Много добро дерби се получи днес. Фк "Пауър" 10:0 Фк "Васил Левски 1837" за 25 мин. решихме че няма смисъл и направихме сборни отбори и се получи много добър мач 7:7 | ||
Най-отгоре | | ||
psihopata |
| ||
Гост | За утре в 13:00 на княза,навити ли сте ? | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|