Нефтохимик Бургас :: Форуми :: Зелената лига :: Първенство |
|
<< Предишна тема | Следваща тема >> |
СЪДИЙСКА КОМИСИЯ |
Отиди на страница << >> | |
Редактори: ji
|
Темата е затворена |
Автор | Отговор | ||
plamenski |
| ||
Гост | alquimista написа ... Ти ли веее....мишка такава....следващия кръг мисли му - ще те изям с парцалите , ще ти сгъна шушоните... ЮШушоните ще му го сгъвам АЗ.А ти няма да ми даваш картони. КАПИШ! | ||
Най-отгоре | | ||
MaXiMuM |
| ||
Гост | Да бе. Каквото сте се набрали чак толкова. То наистина няма нищо лошо да е по-организирано всичко, ама да ревем като лудите след някакъв смотан мач. Е това е тъпо. Значи понеже при нас играчите изпълняват и длъжностни функции, не може да ги ограничава като играчи или като клубна принадлежност. Естествено, че всеки си има право на собствено мнение. Николай има право да си пише каквото иска, Петър има право да си пише каквото иска...всеки има това право. Не знам какво чак толкова е станало. Аз лично тоя мач вече почти го забравих. А вие продължавате да сте яко в някакъв филм как някой имал не знам си какво отношение спрямо някой друг, което са пълни глупости. Естествено, че нито Николай, нито Стоян са имали специално отношение срещу ГТ. Факт е, че и ние ги фаулирахме и им бяха отсъждани нарушения. Факт е, че по 3-4 играчи на ГТ се нахвърляха на съдията за пълни глупости. Станалото станало. Коментара, който си имаме в нашия сайт си е там и си е за нас. Никой не кара Петър да влиза да го чете. Като толкова иска да направи един сайт против нашия отбор и да си пише в него, той е в правото си. Няма смисъл да се караме момчета. Всичко трябва да си остава на терена. След мача си стиснахме ръцете и толкова - израз на уважение. За какво трябва да прибягваме до крайности? | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Може би УС, всички комисии и съдиите трябва да са странични хора, които не са свързани с дадени клубове, че да няма проблеми... Пак казвам "ПЪЛНА СМЕХОРИЯ". Мен по принцип не ме кефи, че нещата станаха с толкова стриктни правила. Едва ли не участваме в шампионската, а не в Зелената лига. За да се смени снимката на отбора в сайта на Зелената лига - трябва да напиша специална молба до УС за промяна - иначе не може. Осъзнайте се, бе... Все едно искам разрешение от Ленард Йохансон за промяна на домакинството. Не можело съдия показал отношение спрямо даден отбор да бъде сложен да му свири веднага следващия мач. Що да не може. То и в А група стават такива неща и хора като Наско Сираков постоянно реват от това... Мачът с Грийн тим си беше съвсем нормален. Мисля си, че изкуствено беше разпалено напрежение, каквото след края на мача на практика го нямаше. Познавам достатъчно добре абсолютно всички в нашия отбор и знам, че те нямат нищо лично против който и да било от Грийн тим... | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Мен лично не ми дреме кой ще е председател на съдийската, дисциплинарната и която и да е друга комисия - стига нещата да стават по приятелски начини без излишни интриги... Колкото по-малко хората, които решават съдбините на лигата се задълбочават в изисквания и забрани - толкова повече удоволствие за участващите... | ||
Най-отгоре | | ||
ji |
| ||
Регистриран потребител #1 Регистриран: пт юли 21 2006, 20:18съобщения: 3402 | предните няколко мнения са много интересни но са писани от хора които гледат нещата от страни и нямат представа за какво става въпрос варианта при който правилата не се спазват стриктно е немислим само към АК са подадени около 50 претенции, молби, желания и призиви ако хората които се занимават с това тръгнат да изпълняват желанията на всеки когато и както му скимне за нещо тези хора трябва само с това да се занимават примерно summerborn е прекарал 5-6 часа във въвеждане на отбори, обработване и вкарване в базата данни на протоколи от мачове и скача някой и "хайде да ни смениш снимката" като си мисли че е само той а в същото време още 5 други искат други работи един като поиска да му се смени снимката следващия автоматично ще иска да се сменят цветовете на екипите другите да се сменят 2-3 играчи от отбора ясно че смяна на снимката е нещо маловажно но е извън правилата срока за снимки отдавна изтече нито имаме време да се занимаваме с прищевките на всеки нито можем да си позволим да прескачаме собствените си правила колкото и да са безобидни не разбирам WarKiller как може да твърди първо че не е нужно да имаме изисквания като за шампионската лига а просто е нужно повече разбиране и в следващия момент да казва че в А група било нормално съдия показал отношение да свири няколко мача подред на отбор да ... по принцип няма правило което да го забранява но след всичките нерви беше напълно нормално всички да проявим точно малко разбиране и такт и да предотвратим по-големи скандали какъв беше смисъла след всички караници миналата седмица съдията и отбора които толкова жестоко се сдърпаха пак да са събрани в един мач защо трябва да проявяваме глупав инат в елементарни ситуации лигата на принципа "кво толкова е станало" ... "дайте да седнем и да пийнем заедно" или "всички сме свестни умни уравновесени хора ще се разберем" не е тази в която правим в момента това е лига на 20 човека които са приятели и се познават добре в нашата лига има 209 човека и със сигурност сред нас има и неуравновесени и скандалждии и идиоти и всякакви не може да я караме на "мно сме готини и разбрани ... всички сме свестни и се разбираме" наистина е най-добре ръководството на лигата да е съставено от хора които нямат нищо общо с който и да е от отборите за съжаление аз не виждам как можем да докараме някой който не познава нито един участник за да е безпристрастен и да го сложим да се занимава с това виждам че WarKiller има интересни идеи за това как трябва да функционират нещата и ще обмислим сериозно възможността да мъ предложим сериозен огранизационен пост в лигата за да може да приложи на практика идеите си Автобуси от автогарите в Бургас | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Не... Мерси. Тук има доста хора, които явно имат амбиция да бъдат шефове в тази лига. Отстъпвам им тази възможност. Специално по въпроса със съдийската комисия. В никакъв случай не защитавам Николай, но след като сте му гласували доверие да ръководи този орган - не би ли трябвало да се доверите на преценката му за избор на конкретен съдия. По същата логика - хипотетично аз мога да скоча срещу Яни, който ще е съдия на следващия ни мач, защото примерно миналата година сме имали някакъв конфликт. Така де... само като пример... Нещата са прости. Или имате доверие на човека, който сте назначили и се съобразявате с решенията му или просто го сменяте - след като не сте доволни от работата му. Колкото до безбройните правила. Нещата просто попреминават границата. Наистина вече не мога да запомня всичко... Ще почна в даден момент да се психясвам дали не съм забравил да направя нещо си и така да ни накажат отбора... | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Не... Мерси. Тук има доста хора, които явно имат амбиция да бъдат шефове в тази лига. Отстъпвам им тази възможност. Специално по въпроса със съдийската комисия. В никакъв случай не защитавам Николай, но след като сте му гласували доверие да ръководи този орган - не би ли трябвало да се доверите на преценката му за избор на конкретен съдия. По същата логика - хипотетично аз мога да скоча срещу Яни, който ще е съдия на следващия ни мач, защото примерно миналата година сме имали някакъв конфликт. Така де... само като пример... Нещата са прости. Или имате доверие на човека, който сте назначили и се съобразявате с решенията му или просто го сменяте - след като не сте доволни от работата му. Колкото до безбройните правила. Нещата просто попреминават границата. Наистина вече не мога да запомня всичко... Ще почна в даден момент да се психясвам дали не съм забравил да направя нещо си и така да ни накажат отбора... Ей ти ся на къф съ прйш фе! Шъ тъ спукаъм от ританье в ниделя. thth:) | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Ааа... забравих и още нещо... По повод написаното в нашия сайт. Вече беше обяснено, че след като това е нашия сайт и не е нещо официално към Зелената лига - значи може да си пишем каквото искаме там. Та един въпрос... Ако аз сега напиша там "Кур за УС на Лигата" в ролята си на какъв ще бъда? Като приятел на хората от УС? Като играч на Фестърите? Като член на дисциплинарната комисия? Като фен на НАФТАТА? Или просто ще съм некъв хакер, който е решил да пише нецензурни думи на случаен сайт? Как точно разграничавате кога един човек пише като играч от лигата, като страничен наблюдател или като част от ръководните органи? | ||
Най-отгоре | | ||
plamenski |
| ||
Гост | WarKiller написа ... Ааа... забравих и още нещо... По повод написаното в нашия сайт. Вече беше обяснено, че след като това е нашия сайт и не е нещо официално към Зелената лига - значи може да си пишем каквото искаме там. Та един въпрос... Ако аз сега напиша там "Кур за УС на Лигата" в ролята си на какъв ще бъда? Като приятел на хората от УС? Като играч на Фестърите? Като член на дисциплинарната комисия? Като фен на НАФТАТА? Или просто ще съм некъв хакер, който е решил да пише нецензурни думи на случаен сайт? Как точно разграничавате кога един човек пише като играч от лигата, като страничен наблюдател или като част от ръководните органи? А ти написъл ли си го? et4:) Стига бе хора!Като малките деца сте. | ||
Най-отгоре | | ||
WarKiller |
| ||
Гост | Чудя се още дали на сайта да го напиша или да го надраскам със спрей по стените на Княз Борис... et4:) | ||
Най-отгоре | | ||
Отиди на страница << >> | |
|